Címkék: Kamion EB | mercedes | Tankpool 24

2016. augusztus 04. csütörtök, 22:28

 

Tavaly 25 év után tért vissza Magyarországra a Kamion Európa-bajnokság, mely újra óriási sikert aratott.

A szervezőket ez arra inspirálta, hogy 2016-ban még érdekesebb, még színesebb programokkal kedveskedjenek a több tízezer rajongónak, nézőnek. Ennek egyik eleme, hogy a Kamion Eb és Fesztivál mellett, két másik nemzetközi versenysorozat – Blancpain GT Series és Swift Cup Europe - futamaira is sor kerül augusztus 27-28-án a Hungaroringen, melynek résztvevőivel a verseny előtt Budapesten is lehet találkozni.

tankpool24-mercedes-truckracing-kiss-1

 

Most először érkezik Magyarországra a Blancpain GT Series, mely olyan szupersportkocsik versenye, amik utcai kivitelben is ritkaságnak számítanak, versenyautóként pedig egyenesen kuriózumok. A sorozat magyarországi látogatása alkalmából augusztus 27-28. között a Kamion EB és Fesztiválon versenykörülmények között láthatják az érdeklődők a BlancPain GT Series csodajárgányait a mogyoródi pályán, azonban aki addig sem szeretne várni, már hamarabb is találkozhat a szupersportkocsikkal. Még a versenyhétvége előtt ugyanis láthatóak lesznek Budapesten ezek a luxusautók, – Aston Martin-ok, Audi R8-ak, Bentley-k, Corvette-ek, Lamborghini-k, McLaren-ek, Nissan GTR-ek, stb. – de nem csak egy sima kiállítás formájában! Látott már Bentley-t, Lamborghini-t, és McLaren-t? És ezeket egyszerre, egyetlen helyen, azonos időben? Talán Monte Carlo-ban, de azok „csak” utcai kivitelek voltak. Budapesten viszont valódi sportkocsikat láthatnak, hiszen ezekkel nem sétakocsikáznak, hanem versenyeznek – tehát sportolnak – is a pilótáik!

tankpool24-mercedes-truckracing-kiss-2

A Truck Race Promotion hosszas egyeztetéseket követően engedélyt kapott arra, hogy az augusztus 27-28-i versenyhétvége résztvevői közül a versenykamionok és a Blancpain GT versenyautók augusztus 25-e délutánján saját kerekeiken gördüljenek be a Hungaroringről Budapestre. Az M3-as autópályán, a Kacsóh Pongrác úton, a Kós Károly sétányon és a Hősök terén keresztül az 56-osok terén felállított parkolóig saját kerekeiken, saját motorjuk segítségével, egy igazán különleges, látványos és hangzását tekintve sem mindennapi konvojban fognak eljutni!

tankpool24-mercedes-truckracing-kiss-12

Több ezer lóerő vonul végig Budapesten 2016. augusztus 25-én, és ennek mindenki ingyenesen a részese lehet, aki kilátogat az M3-as autópálya bevezető szakasza feletti felüljárókra, a Városligetbe vagy az 56-osok terére.

A látványos csaták előtt közúti, vagy annál is lassabb tempóval, de a hangjukat teljes mértékben élvezve egészen közelről láthatók, hallhatók lesznek a szuperspotkocsik, illetve az 5000 Nm leadásra is képes, 40-ről 160 km/h-ra 5 másodperc alatt gyorsuló versenykamionok is! Akinek az ereiben akár csak egyetlen csepp benzin vagy gázolaj is folyik, vagy emlékszik a Convoy című filmre, annak nem csak a Hungaroringen, hanem augusztus 25-én a Városliget környékén is ott a helye!

tankpool24-mercedes-truckracing-kiss-13

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER