2011. július 25. hétfő, 09:17

 

A július 31-én sorra kerülő Formula 1 ENI Magyar Nagydíj alkalmával ismét pályára lép a megyeri úti stadionban a F1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti. Az ellenfél a magyar All Star válogatott lesz.

 

forma-1-foci

A labdarúgó-mérkőzés időpontja: 2010. július 27., szerda, 20 óra Színhely: Szusza Ferenc Stadion (Budapest, IV. Megyeri út 13.)

A Nationali Piloti csapatkapitánya Sebastian Vettel. Mellette pályára lép Fernando Alonso és Felipe Massa is. Az F1-es védelmet Mészöly Géza erősíti majd. Helyet kap a csapatban két magyar autóversenyző, Michelisz Norbert és Kiss Norbert is.   Az All Star gárdát politikusok, színészek, újságírók és sportolók alkotják. Pályára lép Kövér László, Szijjártó Péter, Bánki Erik, Eperjes Károly, Rudolf Péter, Nagy Ervin, Sebestyén Balázs, Erdei Zsolt, Kovács Kokó István, Balogh Gábor, Dragóner Attila, Lipcsei Péter és Vincze Ottó. Az All Star szövetségi kapitánya Dunai Antal. 
A mérkőzést Kassai Viktor vezeti.

A résztvevők 20 darab, a hírességek által dedikált focilabdával lepik meg a közönséget.
Az előmeccsen az UTE öregfiúk csapata a magyar öregfiúk-válogatott ellen mérkőzik. Az eseményt a Duna TV élőben közvetíti.
A jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, a bevételt jótékony célra fordítják. Belépők elővételben a Szusza Stadionban július 25-én és 26-án 14 és 20 óra között, míg a meccs napján, július 27-én délelőtt 10 órától lehet belépőt vásárolni.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Seb
0
 
 
hol lehet látni majd a mérkőzést :????????
Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER