2010. október 01. péntek, 14:26


A Párizsi Autókiállításon tegnap bemutatkozott a sorozatgyártott új Swift. A modell sajtótájékoztatóját követően elkezdődött az autó kereskedelmi forgalmazása. Mától a magyar közönség a Suzuki márkakereskedőknél találkozhat az új Swifttel.

uj suzuki swift torestesztA Swift 3. generációja 3 ajtós 1,2 benzinmotoros GC AC ESP-vel szerelt, 6 légzsák + 1 térdlégzsákos alapváltozat ára 3.157.000 forint, míg az 5 ajtós 1,2 benzines GLX AC, ESP, CD/MP3+USB / 6 légzsák + 1 térdlégzsákos, gazdagabb felszereltségű változat 3.699.000 forintba kerül. A belföldi piacon a kezdőmodell az 1,2 literes benzines Swift lesz, kézi váltós és automata változatban. A későbbiekben más változatokat is értékesítenek majd.

Új Suzuki Swift törésteszt
Új Suzuki Swift jellemzői, műszaki adatai

A Suzuki egykor a Swifttel indította el globális stratégiáját. A modellt világszerte hét üzemben gyártották, s több mint 100 országban és régióban forgalmazták. Dinamikussága és sportos megjelenése 19 országban 63 Az év autója díjat hozott a Swiftnek, és a Suzuki minden más modelljénél rövidebb idő alatt érte el az egymillió darabos értékesítést.

A Suzuki most még magasabb szintre fejlesztette a Swift teljesítményét és megjelenését, tovább csökkentette az üzemanyag-fogyasztást, és az új modell még az eddiginél is környezetbarátabb lett. A Suzuki olyan sportkompaktot készített, amely minden tekintetben ideálisan megfelel a mai igényeknek.


Az eddiginél is fejlettebb dinamika, a még vonzóbb dizájn és a jobb környezetvédelmi mutatók révén az új Swift a Suzuki Way of life! brandfilozófiájának tökéletes megtestesülése.
A Swiftre jellemző nagy kerék- és kis tengelytáv az új generáció esetében is megmarad, az első és hátsó felfüggesztés nagyobb szilárdsága ugyanakkor javítja a kormányozhatóságot. A karosszéria a megnövelt szilárdságú acélnak köszönhetően merevebbé, egyszersmind könnyebbé válik, ami a kocsit stabilabbá és kényelmesebbé teszi.
Az autó nemrég megkapta a maximális öt csillagot az Euro NCAP töréstesztjén.

Új Suzuki Swift törésteszt


 


  •  

Újabb cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER