2013. szeptember 30. hétfő, 21:18

 

Az idén júliustól megvásárolható Ypsilon 'S Momodesign modell egészen 2005-től eredezteti pályafutását: ekkor lépett szövetségre egymással az olasz formatervezői ipar két legnagyobb neve, hogy a Lanciák eleganciáját a MomoDesign modern, sportos hangvételén keresztül tolmácsolja.

Az új Ypsilon S Momodesign kialakítása révén elsősorban a férfiakat kívánja megszólítani. Formajegyei között megtalálható a kétszínű fényezés, egyedi megjelenés.

Piactól függően az ügyfelek további módosításokkal tehetik még egyedibbé járművük megjelenését: három szimpla (Argilla piros, Vulcano fekete és Neve fehér) és öt kéttónusú fényezés áll rendelkezésükre. A minden modellvariánson megtalálható matt fekete csomagtérfedél, tető és tükörházak különleges kontrasztot alkotnak a Neve fehér, Vulcano fekete, Argilla piros, Pietra szürke, illetve a vadonatúj Zaffiro kék fényezés között. Az Ypsilon S Momodesign-hoz kínált tartozékok között említést érdemel az új, áttervezett, krómbetétes hátsó lökhárító, a karosszéria színére fényezett külső kilincsek, a középkonzolon elhelyezett, azonos árnyalatú grafikák, vagy a különleges, 15 colos fekete könnyűfém keréktárcsák (opcióként 16 colos, matt fekete kerekek is rendelhetők).

lancia-ypsilon-s


Ugyanezzel a sportos megjelenéssel találkozunk a belső térben, ahol sötét kárpitozás, fekete műszerfal és ajtópanelek, egyedi és modern tengerészeti mintázatú ülések a háttámlába nyomott, Momodesign grafikával, valamint a kormánykeréken és a sebességváltó szoknyáján elhelyezett, szürke öltések teremtenek egyedi környezetet. Az elegánsabb megjelenést szolgálja a műszerfal barnított kivitele, míg a műszerpark sárga grafikája a jármű sportos ambícióit erősítik.

Az Ypsilon S Momodesign 1.2 Fire EVO II 69 LE motorral rendelhető.
Az egyedi modellhez a következő tételek rendelhetők: kézi vezérlésű klímaberendezés, távirányítós központi zár, bőr sebességváltó gomb és magasságában állítható vezetőülés, motoros mozgatású első ablakok, 50/50 arányban osztott hátsó ülés, elektrokróm belső visszapillantó tükör és CD/MP3 lejátszós rádió. A maximális biztonság kedvéért az Ypsilon S Momodesign ABS-t is kínál (EBD, ASR és visszagurulásgátló funkciókkal), emellett tartalmazza az első és oldalsó légzsákokat, valamint az Isofix csatlakoztatást (piactól függően).

lancia-momodesign


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER