2012. szeptember 28. péntek, 13:02

 

A Lancia a filmszínház világát idéző, sármos és elegáns standdal tért vissza a Párizsi Autószalonra. Nem véletlen a párhuzam, hiszen a márka kommunikációjában mindig is szoros kapcsolatot ápolt a mozgófilmmel, amelyet éppúgy génjeiben hordoz, mint a divat világát.

Ebben a filmben pedig a Lancia modelljei játsszák a főszerepeket, ragyogó sztárként, elegáns dívaként, és mindenek előtt egy olyan autógyártó méltó képviselőiként, akik több mint egy évszázada gazdagítják stílusos automobilokkal Európa útjait.

lancia-voyager

A nemzetközi színtér egyik legszélesebb modellkínálata, amely a városi kisautóktól (Lancia Ypsilon) a középkategóriás Deltán át a zászlóshajó Themáig tart, és a teljes méretű buszlimuzint (Voyager) éppúgy magába foglalja, mint a Flaviát, ezt a csábító középkategóriás kabriót.

A Lancia standjának központi csillaga éppen ez utóbbi lesz: a négy teljes értékű üléssel felszerelt Flavia, mely a nyitott tetős autózás tökéletes élményét nyújtja. 170 lóerős, 2,4 literes benzinmotorjával és hatfokozatú automata sebességváltójával az új modell a tökéletes választás mindazok számára, akik a kupék előnyeire vágynak, ám nem szeretnének lemondani arról az egyedi élményről, amelyet kizárólag egy kabriótól kaphatnak meg.

A világ legfontosabb autókiállításainak tavalyi sztárja, a Lancia Flavia 2012-ben a legjelentősebb olasz filmfesztiválok – az 58. Taorminai Filmfesztivál és a 69. Velencei Filmfesztivál – védnökeként lépett színre. Mindkét város méltán világhírű csodálatos építészetéről és lenyűgöző természeti környezetéről; és mindkettő olyan, meghatározó nemzetközi filmfesztiválnak ad otthont, amelyek ma is őrzik és tolmácsolják az egykori „dolce vita” éveinek varázslatos légkörét, kikristályosodott lényegét. Az olasz életmódnak, az olasz lét ízlésen, képzelőerőn, stíluson és kifinomultságon alapuló szépségének a tökéletes megnyilvánulásaként a Lancia Flavia olyan, a kategóriában egyedülálló módon kifinomult vezetési élményt biztosít, amely a mindennapos munkába járás rutinját éppúgy megszépíti, mint a hétvégi kirándulást a mesébe illő szépségű hegyi utakon.

A standon ott a modellkínálat csúcsán álló, prémium Lancia Thema is, nagyteljesítményű 3.0 V6 MultiJet 239 LE motorral és ötfokozatú automata sebességváltóval. A tavalyi év végén bevezetett modell a cégcsoport első, globális zászlóshajója, amely a Chrysler szakértelmét és funkcionalitását az olasz autógyártás lényegét leginkább megragadó részletekkel: a Poltrona Frau® bőrülések fényűzésével, a legkiválóbb Lanciák fedélzetén uralkodó, kényeztető csenddel, a részletekbe menő figyelemmel elegyíti.

lancia-thema


A párizsi kifutóról az új Lancia Ypsilon sem hiányozhat. A nagyközönség három példányban is megcsodálhatja a modellt, a rendkívül sokszínű kínálatot egy Gold 1.3 MultiJet 95 LE, egy Platinum 0.9 TwinAir 85 LE (robotizált sebességváltóval) és egy 1.2 69 LE Black & Red kivitel képviseli. A Lancia városi divatautójának szomszédságában várja a látogatókat a Lancia Voyager Platinum 163 lóerős, 2.8 literes Euro5-ös turbódízel motorral szerelt kivitele. A nagyméretű buszlimuzinok kategóriájában mértékadónak tekintett Voyager a teret az utazás érzelmi és tapasztalati aspektusa között megosztó koncepció legtökéletesebb kifejezési formája.

lancia-ypsilon


A stand utolsó hőse a Lancia Delta Gold 1.6 MultiJet 120 LE Selectronic Euro5, a Lancia kompakt zászlóshajója, amely a magasabb kategóriáktól elvárható helykínálat exkluzív luxusát nyújtja, mindössze négy és fél méteren.

lancia-delta

A Párizsi Autószalonon felvonuló összes modell kifejezésre juttatja a Lancia és a Chrysler közös értékeit. A két vállalat mára egyetlen egységet alkot, amelynek közös szándéka, hogy a jövőben kiválóan teljesítsen, és tovább öregbítse mindkét márka évszázados történetének meghatározó étékeit: a formatervezést és az innovációt. Pontosan e köré a Lancia és a Chrysler egységét meghatározó „kettős szellemiség” köré épült fel a kiállítási terület, amely a fekete és a fehér folytonos váltakozásában, a technológia és a teljesítmény, illetve a stílus és az elegancia örökös egyensúly-keresésében élettel tölti meg a kifejező formák és nyelvek lendületes hullámzását.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER