2012. december 05. szerda, 14:04

 

A Ferrari hagyományos, szezonzáró eseményén, az idén december 1-én és 2-án, a valenciai Ricardo Tormo de Cheste versenypályán megrendezett „Ferrari World Finals” rendezvényen Fernando Alonso, a Ferrari pilótája átvett a Lanciától egy Thema Executive 3.0 V6 (239 LE) MultiJet II típusú gépkocsit.

A márka új globális zászlóshajóját néhány exkluzív stíluselem különbözteti meg a hétköznapi kivitelektől: ilyenek a két színnel kárpitozott bőrülések, a fűthető bőr kormánykerék, a Poltrona Frau bőrrel burkolt műszerfal, vagy a középkonzolon és az ajtópaneleken elhelyezett, kiváló minőségű, valódi fabetétek.

fernando-alonso-lancia-thema

A króm elemekkel díszített, az utastér LED világításával jól harmonizáló, zafírkék megvilágítású műszerfalon megtalálható a UConnect Touch rendszer, a Lancia élvonalbeli, 8,4 colos érintőképernyővel felvértezett telematikai berendezése.

A modell bőséges felszerelése többek között Garmin navigációs rendszert, SD kártyaolvasót (MP3/WMA kompatibilis), iPod vezérlésére is alkalmas USB csatlakozót, DVD-lejátszót, valamint kétzónás klímaberendezést tartalmaz.

A Lancia Thema fedélzetén több mint hetven aktív és passzív biztonsági berendezés és megoldás gondoskodott arról, hogy a modell maximális ötcsillagos eredménnyel teljesítse az EuroNCAP nagy presztízsű törésteszt-sorozatát.

A Lancia Thema kétféle dízelmotorral (3.0 V6 MultiJet II 190, illetve 239 lóerővel), valamint a nagyteljesítményű 3.6 V6 Pentastar 286 LE benzinmotorral kapható; sebességváltója nyolcfokozatú automata.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER