Címkék: Mozdonyszállítók | sorozat | Viasat Explore

2019. augusztus 22. csütörtök, 14:42


Hogyan mozgatják a mozdonyokat, vagonokat, amikor éppen nincsenek a pályájukon, miként szállítják őket, hogyan rakodják a nehézgépeket, rögzítik
és biztosítják a biztonságos megérkezésüket a céljukhoz. Hogyan védik a súlyos és termetes rakományukat és hogyan óvják a többi közlekedőt, amennyiben a szállítmányozás közúton történik. Mozdonyszállítók címmel indítja az új sorozatot a Viasat Explore a csatornáján.

 

Mozdonyszállítók:
A dokumentumsorozat egy speciális, nehézszállítmányozó családi vállalkozás mindennapi kihívásait követi nyomon. Ők mozgatják a legnehezebb, leghosszabb és legértékesebb mozdonyokat a világ bármely részről a világ bármely részére – aszfalton, vasúton vagy tengeren.



A kolosszális mutatványokat végrehajtó csapat mérnöki leleményességét számítógépes animáció segítségével szemlélteti a hatrészes széria, miközben archív felvételek vezetnek be a klasszikus mozdonyok kevésbé ismert történeteibe.



A mozdonyszállítók előtt nem lehet akadály, legyen szó vintage gőzmozdonyról, vagy modern Class 800 Intercityről. A leleményes megoldások és elképesztő mutatványok 2019. augusztus 24-étől szombatonként 16:40-kor érkeznek a Viasat Explore csatornára.


 

 


  •  

Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER