Címkék: Camatte Journey | játékkiállítás | Toyota

2018. június 04. hétfő, 22:26

 

A 2017-es Nemzetközi Tokiói Játékkiállításon a Toyota Motor Corporation is felállít egy standot, ahol a szülők és gyermekeik kipróbálhatják a Camatte Journey utazási szimulátort. A kiállítást június 7-10. között rendezik meg a Tokyo Big Sight vásárterületen. 

A Toyota már 2012 óta minden évben bemutatja a Camatte2 tanulmányautó-sorozat egy-egy új tagját a Tokiói Játékkiállításon, arra bátorítva a szülőket és gyermekeiket, hogy közelebbről is megismerkedjenek az autókkal.
Az idei rendezvényen a Toyota az utazás élményébe vezeti be a látogatókat. A gyerekek egy szimulált utazáson vehetnek részt, amit rendkívül életszerűvé varázsol a 220 fokos, körkörös kijelzőre kivetített kép.

A Camatte Journey szimulátorban használt 3 jármű a 2017-es Camatte Petta modell utazáshoz átalakított változata lesz. A Petta külső karosszériaelemeit olyan matricák díszítik, amelyek különböző úticélokat ábrázolnak, és az autók hátuljára egy utazótáska lesz rögzítve.

Ebben az évben a 2013-as kiállításról már ismerős ‘Camatte 57s Sport” jármű is látható lesz a standon, és azok a gyerekek, akik nem tudják kipróbálni az utazási szimulátort, helyette vezethetik a Camatte 57s Sportot.

A szimulációs vezetési élmény
Camatte Journey

  1. A gyerekek egy tablet segítségével megtanulják a fék- és a gázpedál helyzetét és használatát.
  2. A gyerekek a Camatte Petta volánja mögött ülve, egy 7 méter hosszú, egyenes útvonalon begördülnek a szimulátor start-pozíciójába.
  3. Ezután különböző úticélok képeit vetítik eléjük egy 220 fokos kijelzőre, így imitálva az utazás élményét.
  4. A szimuláció befejeztével a gyerekek egy egyenes útvonalon, hátramenetbe kapcsolva kitolatnak a szimulátorból.

A Camatte Petta

Főbb jellemzők

Háttérinformáció: A Camatte-sorozat története

A Toyota 2012-ben mutatta be az első Camatte tanulmányt. A Camatte Sora modellt arra tervezték, hogy egy gyerek is vezethesse, sőt a könnyen fel- és leszerelhető karosszéria-panelek segítségével kedve szerint díszíthesse. Egy évvel később a Toyota megalkotta a Camatte 57s modellt, amelynek karosszériája 57 darab apró, leszerelhető panelből állt, amelyeket úgy lehetett egymáshoz illeszteni, mint a puzzle darabkáit. 2014-ben a Toyota kiállította a Camatte Lab tanulmányautót, aminek a motorháztetejére a gyerekek bármit rajzolhattak, és ez megjelent egy kijelzőn. 2015-ben jelent meg a Camatte Hajime és a Camatte Vision, amelyeknek AR technológiája egy lendületes városi autózást szimulált. A 2016-ban kiállított Camatte Capsule egy egyedülálló belső kialakítású utánfutó volt. 2017-ben jelent meg a Camatte Petta, amivel a gyerekek megtapasztalhatták az autóvezetés élményét; a járművet mindenki a saját stílusában dekorálhatta különböző matricákkal.

 

 

 


  •  

Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER