2011. december 07. szerda, 18:44

 

December 3-án, Zalakaroson tartották az MNASZ Off-road szakágának év végi díjkiosztó ünnepségét. Az OXXO Energy Autocross Team pilótája, Lajos Gyula Luigi négy kate-góriában is elindult idén, és fantasztikus szezont zárva meg is nyerte mind a négyet.

A hétvégén átvehette megérdemelt díjait az Autocross Magyar Bajnokságért, a Rallycross abszolút és kategória bajnokságért, valamint a csapatbajnoki címért.

off-road-dijak

"Szép volt a ceremónia, méltán komoly volt a díjazás - kezdi beszámolóját Luigi. A programok változatosak és pörgősek, az ételek italok kifogyhatatlan mennyiségben, és nagyon jó minőségben szervírozva. Fantasztikus érzés átvenni a bajnoki trófeákat, ezt nem lehet megszokni! A program részeként este zártkörű disco-t rendeztek nekünk, majd másnap, hogy kipihenjük a fáradalmakat, levezetésként fürdőzéssel wellnessezéssel ütöttük el az időt. "

Luigi a következő hétvégén a szlalom bajnokság díjkiosztóján, mint meghívott díszvendég fog részt venni, majd december 17-én Szarajevoban átveheti a Közép-Európa Zóna Trófea bajnoki címéért járó díjakat.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER