Címkék: Luigi | rallycross

2015. október 07. szerda, 09:58

 

A 2015-ös Rallycross országos bajnokság utolsó előtti nyirádi futamán Luigi azaz Lajos Gyula a „régi" Ford Pumát elővéve ismét az élen zárta a Super1600-as kategória döntőjét.

Hét Super1600-as autó vágott neki a hétvégének és Luigi az előfutamok során rendre Mózer Attilával és Szíjj Zsolttal csatázott, ahol kemény, de fair küzdelmen folytatott csatával a döntő első soráig sikerült eljutni.
A döntőben sikerült az első kanyart az élen koccanás és lökdösődés nélkül teljesíteni és innentől kezdve Luigi a saját tempóját autózva, egy jól megválasztott joker körrel újabb győzelmi serleget vihetett haza magával.

„ Jó érzés volt a Pumával menni és tetszett a váltás, az elmúlt három versenyemen három féle autóval mentem, ami nagyon komoly odafigyelést és rengeteg improvizálást követelt. Hiszen tudjuk, a rallycrossban mindig figyelni kell és azonnal reagálni a körülöttünk történtekre.
Imádok Nyirádon versenyezni, hiszen szerintem a világ egyik legjobb rallycross pályája és az időjárás is kedvezett nekünk. Jó érzés volt nyerni, bár idén nem a hazai bajnoki cím volt a cél, hanem a külföldi szereplés és a 2016-os tervek előkészítése melyek jó irányba haladnak."

 


  •  
 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER