Címkék: Lexus LC

2019. augusztus 14. szerda, 18:48

 

A Lexus óriási sikert arató szupersportkupéja, a rekordidő alatt igazi ikonná váló, V8-as benzines és V6-os, negyedik generációs multi-stage hibrid hajtással is elérhető LC újabb limitált szériás kiadással jelentkezik.

 

 

Az egyedi Terrán Khaki árnyalatú fényezéshez kéttónusú, különleges Cserzett bőr/Fekete borostyán színpárosítást kínáló utastér, anilinbőr ülések, és Alcantara ajtóbetétek társulnak.

 A bemutatása óta eltelt három évben a Lexus LC igazi stílusikonná vált, most pedig egy kicsivel még tovább lép: a márka elkészítette a még kifinomultabb LC Limited Edition változatot. A különleges karosszériaszíneket felvonultató, korlátozott darabszámú kivitel még érettebb formába öltözteti a különleges kupét, miközben az LC műszaki tartalma és kvalitásai változatlanok maradnak.

 

 

 A külső legfeltűnőbb újdonsága a kizárólag a Limited Edition változathoz kínált Terrán Khaki fényezés: ez a visszafogott, ugyanakkor feltűnő és különleges zöldes árnyalat minden nézőpontból kiemeli az LC vonalait. Az autó látványos megjelenést kétszínű, 21 colos keréktárcsák teszik teljessé. Az utastér is hasonlóan mutatós, mivel a kétszínű burkolatok nemcsak a formákat hangsúlyozzák ki hatásosan, hanem a felületek és a részletek kidolgozási minőségét is kiemelik. A tíz irányban elektromosan állítható üléseket puha és finom tapintású anilinbőr borítja: ez a Lexusnál elérhető legmagasabb minőség. Az egyedi, cserzett bőrszínű belső árnyalat szintén kizárólag a Limited Edition sajátja, és remekül illik hozzá a sötétebb Alcantara az ajtókárpitokon.

 Az ülések kontrasztjaként a kormány, a középkonzol, az ajtók és a műszerfal burkolata fényes fekete bőrből készül, a fekete elemek különösen pontos és látványos barna varrása pedig finom harmóniát teremt az eltérő, de egymást remekül kiegészítő színek között. A Lexus LC Limited Edition küszöbburkolatai is egyediek: lézermetszésű formaelemeik a féklámpák vonalaira rímelnek, és minden egyes ajtónyitáskor finoman figyelmeztetnek az autó különlegességére is. A Limited Edition kivitel hajtáslánca már ismerős: az LC 500 változatban egy 5,0 literes V8-as benzinmotor hajtja, sebességváltója tízfokozatú Direct Shift automata, az öntöltő hibrid változatot (LC 500h) pedig a piac egyetlen Multi Stage Hybrid rendszere mozgatja, 3,5 literes V6-os benzinessel és elektromotorral. A vásárlók a különleges Terrán Khaki árnyalat mellett az európai piacokon még idén októberben megjelenő Limited Edition Grafitfekete és Sonic Titánium fényezéssel is megrendelhetik autójukat. A 2020-as Lexus LC 500 Limited Edition modellváltozat 2019 októberében jelenik meg az európai márkakereskedésekben.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER