Címkék: Lexus

2019. június 14. péntek, 05:26

 

Földöntúlian szép Lexus vadászgép szerepel a Sony Pictures Men In Black - Sötét zsaruk a Föld körül című filmjében.

 

 

Korábban sosem látott technológia felhasználásával segít megmenteni az idegenektől az univerzumot a Lexus QZ 618 Galaktikus Igazságosztó. Emellett a Sötét Zsaruk flottáját. Lexusok alkotják.

A Men In Black - Sötét zsaruk a Föld körül premierjén mutatkozott be a Lexus QZ 618 Galaktikus Igazságosztó, ami a márka vadászgép-flottájának első darabja. Az egyelőre még csak a sötét zsaruk számára elérhető jármű hibrid technológiával működik, és egyetlen gombnyomással átalakul egy Lexus RC F sportkupéból a Lexus által valaha gyártott legerősebb IFO-vá (azonosított repülő tárgy). Mindemellett ez az egyetlen olyan modell, amely az Univerzum legsötétebb fekete (Árnyfekete1) színében is megrendelhető.





„A Lexus vadászgép híven tükrözi a márka jövőjét – méghozzá a nagyon-nagyon távoli jövőjét.” - fogalmaz Lisa Materazzo, a Lexus helyettes marketingigazgatója. „Fejlett idegensemlegesítő technológiájával, teljesítményével és a kifinomult formavilágával ez a jármű külön kategóriát képvisel.”

Az „Ügynökség” által megszervezett szupertitkos együttműködés révén a Lexusnak sikerült megszereznie a Kvazár Erőforrás Technológiát2 (QPST), melynek segítségével egy pillanat alatt el lehet jutni az Univerzumon belül bárhová, a legközelebbi Aktív Galaktikus Mag3 (AGN) energiájának felhasználásával. A Csillagszerű Tárgyak4 (QSO) minden olyan galaxisban megtalálhatók, ahol van egy óriási tömegű központi fekete lyuk. Éppen ezért a QPST-hajtású Lexus járművek fekete lyukakról kapták a nevüket.

A gép legfőbb jellemzői
Technológia
IGPS (Inter-galaktikus helymeghatározó rendszer)
Az Amazon Alexa* hétmilliárd idegen nyelvet ismer
Gamma-sugár fényszórók
Végtelen skálájú technológia
Teljesítmény
A Lexus legújabb Kvazár Erőforrás Technológiája (QPST)
A TON 618-as fekete lyukról elnevezett meghajtó rendszer
122 MPG (évezred/per gallon)
Három üzemmód: Eco, Sport és Quantum
Gyorsulás 0-ról 60 mérföldre 0,0000000000001 nanoszekundum alatt
Fénysebesség

Kényelem és dizájn

Intergalaktikus, méltányos kereskedelemből származó adoriani bőrből készült kárpitok

Biztonság
A Lexus legújabb átalakítható ülése 31 pontos biztonsági övvel érhető el, ami az Univerzumban megtalálható összes testtípus számára megfelelő
Lexus Safety System + (LSS+) erőtér-technológiával

Stílusok és csomagok
Igazságosztó Csomag
Minden, amire szükség van ahhoz, hogy megvédjük a Földet az Univerzum mocskától
Hat egyéb fényezéssel is elérhető, de a Lexus természetesen az Árnyfeketét ajánlja

A filmben a Lexus biztosítja a sötét zsaruk globális járműflottáját. A maximális sebességnek köszönhetően a sötét zsaruk választása 2020-as Lexus RC F. A luxus sportkupé izgalmas változásokon esett át, könnyebb és gyorsabb lett, ezzel is segítve a sötét zsarukat az univerzum megmentésében. A Lexus RC F sportkupé és a Galaktikus Igazságosztó vadászgépek tökéletes járművek arra, hogy a sötét zsaruk csapata megvédje az univerzumot.

 




 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER