Címkék: Budapest | felvonulás | Smart

2015. augusztus 26. szerda, 12:40

 

Ma kezdődik a Smart Times autós világtalálkozó. Augusztus 26. és 29. között több mint 33 országból érkeznek smart rajongók, hogy egy nagyszabású fesztiválon és az 1200 Smart részvételével megvalósuló autós felvonuláson vegyenek részt. Az esemény fő helyszínéül a budapesti Felvonulási tér szolgál. A szombati felvonulás miatt forgalmi változásokkal is számolni kell a fővárosban.

A különleges, nyárzáró autós fesztiválra több ezer látogató érkezik a világ minden tájáról, hogy a 15. alkalommal megrendezésre kerülő Smart Times történetében először egy metropoliszban valósulhasson meg a különlegesen színes autós találkozó.



A fővárosi esemény fénypontjának az augusztus 29. délutánra szervezett autós felvonulás, a Smart parádé ígérkezik. Az 1000-nél is több autó színpompás menetét Budapest több pontjáról is megcsodálhatják az érdeklődők. A konvoj a Hungaroringről indul 14 órakor, majd a Duna menti útvonal és a Lánchídon való átkelés után az Andrássy úton a Hősök tere felé halad. Az autók a Felvonulási téren fejezik be útjukat. A pontos útvonal letöltése.

 

A fővárosi programokat megelőzően autós túrák során ismerhetik meg a résztvevők az ország legszebb tájait és látványosságait augusztus 26. és 28. között. A Smart Times 15 fő attrakciója mégis az augusztus 28-án és 29-én rendezett, Felvonulási téren megvalósuló programsorozat. Pénteken a Mary Popkids, szombaton pedig a Biebers zenekar gondoskodik a jó hangulatról.
A rendezvény további színes bemutatókkal és workshopokkal nyújt felejthetetlen élményeket hazai és külföldi látogatóinak egyaránt.

Az autók igazi szerelmeseinek is kiváló lehetőségeket biztosít az esemény, ahol az új Smart Fortwo és Forfour modellek megtekintése mellett számos különleges smart modell kipróbálására is lehetőség nyílik.

A Smart Times 15 találkozóra az ingyenes részvételt biztosító regiszráció a www.smarttimes15.com honlapon érhető el. Ugyanitt található a rendezvény pontos programja.



A nagyszabású esemény miatt forgalmi rend változásokra, útlezárásokra kell számítani augusztus 29-én délután. A város közössége és a közlekedők számára fontos információk, valamint a BKK járatait érintő változásokról további tájékoztatások a www.bkk.hu oldalon lesznek elérhetők.

 


  •  

Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER