2011. november 10. csütörtök, 21:28

 

A Mahindra csoport 1945-ben alakult Indiában. A legendás Willys Jeep gyártásával indult a vállalat. Mára szinte a világ minden részén rendelkezik gyárakkal. Ilyen országok pl.: USA, UK, Ausztrália, Kína, Dél-Afrika, India, stb.

 

hybrid

A Mahindra csoport sok egyébbel is foglalkozik a járműgyártáson kívül, azonban ez az alaptevékenysége. Traktorgyártásban a darabszámot illetően világelső, és az egyetlen olyan traktorgyár, amely elnyerte a Japán Deming díjat. (Ezt a díjat a teljes körű minőségszabályozás bevezetésében sikeres vállalatok nyerhetik el). A traktorok várhatóan hazánkban is megjelennek a jövő év közepén.

mahindra-xuv-500

A Mahindra gyárt mopedeket, motorokat, szgk-kat, 4X4-es pick up-ot, SUV-ot és MPV-ket, tgk-t, az egészen kicsiktől a 48t-ig, elektromos autókat (Reva) és a cégcsoport része a Ssangyong is. E mellett repülőgépet, katonai járműveket és hajót is készítenek a Mahindra gyárai. A cég a járműgyártás minden szegmensében jelen van, mint gyártó.

mahindra-6x6mahindra-traktor

 

 

 

 
Az alábbi video rövid betekintést nyújt a Mahindra világáról. A film első harmadának végén az új XUV500-at, és magát a gyárat lehet megismerni. Az utolsó harmadban, pedig az egyéb produktumokról kapunk betekintést.
  •  
 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER