Címkék: Aston Martin | autószalon | Gablini csoport | M3 bevezető

2019. augusztus 01. csütörtök, 14:10

 

Az első Aston Martin autószalont a Gablini Csoport nyitja meg Magyarországon. Az előrendeléseket idén szeptembertől tervezik felvenni, a bemutatóterem az M3-as bevezető mentén nyílik meg a tervek szerint 2020 tavaszán.

 Több jelentkező közül az Aston Martin a Gablini Csoport családi vállalkozását választotta partnerül. A jövő év, - tervek szerint - májusában nyíló exkluzív szalon nem csak a magyarországi keresletet fogja kielégíteni, egy régiós autókereskedésként fog funkcionálni, azaz ők fogják kiszolgálni a szerbiai, horvátországi, szovéniai, albániai és bosznia-hercegovinai vevőket is.A kereskedés 300 m2-rel nyílik meg az amúgy 1800 m2-es Gablini M3-as autókereskedés komplexumában. A kínálatban először a Vantage a DB11 és a DBS Superleggera fog szerepelni, melyet későbbiekben az Aston Martin újonnan megjelenő modelljeivel is bővíteni fognak.


Gablini Gábor, a Gablini cégcsoport tulajdonosa és Thomas Kiesele, az Aston Martin Europe elnöke a szalonmegnyitó mai ünnepélyes bejelentésén írták alá a régiós kizárólagosságot biztosító szerződést, evvel megnyitva a cégcsoport számára a lehetőséget a nemzetközi terjeszkedés felé.Egy új márka képviselete mindig örömteli és izgalmas feladat és az Aston Martin forgalmazásával egy új fejezetet nyitunk a mind a cégcsoportunk életében, mind a hazai autókereskedelemben. Rendkívüli örömmel tölt el, hogy ez az ikonikus brit autómárka Magyarországon összekapcsolódik a Gablini névvel” mondta Gablini Gábor a cégcsoport tulajdonosa.

Thomas Kiesele, az Aston Martin Europe elnöke elmondta: „Nagyon örülünk, hogy egy új üzleti lehetőség indul útjára Budapesten ennek a szerződésnek az aláírásával. Az első magyar viszonteladó márkánk iránti elkötelezettsége egyértelműen mutatja azt, hogy bíznak az Aston Martin jövőjében. 100%-ig biztosan vagyunk abban, hogy a Gablini Csoport tökéletes partner lesz a számunkra abban, hogy nagyra értékelt Aston Martin ügyfeleink számára kivételes szolgáltatásokat nyújtsunk.

A Gablini autószalonok az egyik legrégebbi új autókat forgalmazó vállalkozás Magyarországon, már eddig is számos szakmai elismerést értünk el és sok újdonság bevezetése kötődik a cégünkhöz. Az Aston Martin Budapest több mint három évtizednyi, az autóiparban megszerzett tapasztalatunk és a ránk jellemző folyamatos fejlődés, bővülés eredménye”, mondta Kovács-Farkas Tamás, a Gablini Csoport ügyvezető igazgatója.A Gablini cégcsoport 1988-as megalakulásától kezdve olyan stabil, nyitott és fejlődőképes vállalati struktúrát hozott létre, amely folyamatosan alkalmazkodik a piac változásaihoz, igényeihez, és képes gyorsan alkalmazni az új technológiákat. Ilyen volt a világ első Blue Box Peugeot autószalonja, vagy a Közép – európai régió első, a Nissan sportautóit forgalmazó High Performance Centere. 2009-ben az Infiniti márkát hozták Magyarországra, 2013-ban pedig hazánkban az elsők között állt a Gablini az elektromobilitás mellé, aminek eredményeként a hazai elektromos személygépjármű forgalmazás jelentős része a cégcsoporthoz köthető.
 

 


  •  
 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER