2022. május 18. szerda, 09:03

Aki sokat álmodozott különleges sportkocsik vezetéséről, annak eljött a cselekvés ideje. Ugyanis már elérhető áron lehet kibérelni azokat a csodagépeket, amelyekről eddig csak ábrándozott.

 

 

Hogyan keltsük fel az autó rajongók figyelmét egy úttörő szolgáltatás iránt? A recept egyszerű: egy látványos bevezetési rendezvénnyel, amely egy versenypályán zajlik. Egy ilyen bemutató sikere garantált, mert mágnesként vonzza az autós-újságírókat. Az oka, hogy a Bullrent által kínált autóbérlési szolgáltatás, nem átlagos autókra specializálódott.
Ha ez nem lenne elég, az áraik a földön járnak.

Autoberles 05

A belépő szintet a Mustang GT képviseli, amelynek a hosszú hétvégés napi díja 60 ezer forint körül alakul, és a kaució is előteremthető nagyságú összeg. Az árak természetesen magasabbak a kínálat felső sávjában lévő Bentley-nél és Ferrarinál.

A kínálat

A bérelhető járművek listája igen hosszú és nemsokára bővülni fog Aston Martinokkal és a Nissan GT-R sem lesz hanyagolva. A belépő szintet a Ford Mustang és a Dodge Challenger jelenti. A sportos kupék csúcsán, a Bentley Continental GT Speed W12 található.

Autoberles 10

Ezeknek az ellentéte, a lézerprecíz kormányzásáról elhíresült Porsche 911 vagy a Cayman legfrissebb kivitele. A felsorolásból nem maradhatnak ki az orr motoros csodagépek, mint a Mercedes AMG GT R PRO, azaz a típus egyik legpengébb kivitele. Itt olyan változatról beszélünk, amelyben hátul egy bukócső található… Hasonló a felépítése a Corvette utolsó orr motoros kiadásának (C7). A Ferrarinál a California jelenti a belépő szintet, innen csak fentebb van (512 Berlinetta).

A traktorgyáros, Ferruccio Lamborghini által alapított márka is képviselteti magát (Huracán). A „szegény rokon” is választható, amely az Audi R8 Spyder. Ezekkel a típusokkal már megérkeztünk az egzotikus vonalhoz. Ha még nem vezetett szénszálas vázú autót, akkor itt az alkalom: két McLaren is a rendelkezésére áll.

Jó tudni!

A teljesen eltérő karakterű, de gyors autókban akad néhány közös pont, amivel a bérléssel kacérkodónak érdemes képben lennie. A legfontosabb, hogy nem tizenéves, lepusztult példányokat lehet kibérelni. A kínálatban jó állapotú, friss modellek találhatók, erre jó példa a Corvette legfrissebb, középmotoros generációja (C8). Ez élőben jóval jobban néz ki, mint a képeken és a videókon.

Autoberles 02

A Kakucsringen megtartott körözgetésen sikerült ízelítőt kapni a felhozatalból. A délután folyamán az újságírók és a videós stábok helyét a bérlők vették át, akik a pályán is szerezhettek életre szóló élményt. Elérhető áron.

Benedek Attila

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER