2011. április 21. csütörtök, 11:43

 

Szombaton a drifterek után a gymkhanauták lepik el a tököli repülőtér aszfaltját. Április 23-án mindenki megismerheti az új sportágat, aki esetleg kihagyta a Carstyling Tuning Show keretein belül lezajlott sportágalapító versenyt.

 

Sőt, ha elég bátor vagy, most ki is próbálhatod magad! A hétvége folyamán a májusi verseny, azaz a Gymkhana Battle I. pályájának gyakorlása zajlik majd. Ha nem éred be azzal, hogy a kordon mögött álldogálj - bár ez is elég izgalmas -, akkor mutasd meg mit tudsz. A hétvégi edzésen 5000,- Ft ellenében bárki kipróbálhatja ügyességét a profi pilóták közt. Nézőként csupán 900,- Ft a belépő, amiért egész napos élmény jár.

Gymkhanaut: Ez nem más, mint a hivatalos versenyzői licenc fantázianeve! Ahhoz, hogy a Magyar Gymkhana Szövetség hivatalos versenyzője lehess, egy közepes sebességű vezetéstechnikai szintfelmérőn 60%, vagy afeletti eredménnyel kell teljesítened! A gymkhanauták részt vehetnek az éves bajnokság pontversenyében, pénzdíjazásra jogosultak, és kedvezménnyel vehetik igénybe az edzőnapokat, de ha csak kipróbálnád, akkor ezt a teszt kategóriában bárki megteheti a Gymkhana Practice rendezvényeken! 2011-ben a bajnokság 13 kategóriában indul, ahol a legkisebb elsőkerekes kocsiktól a legnagyobb épített autókig mindenki megtalálhatja a neki legjobban megfelelő besorolást!

gymkhana-palyaterv

Gymkhana Practice, avagy a Gymkhana edzőnapok:

2011. április 23 és május 7. Tököl, repülőtér: Más sportágakkal ellentétben a versenyzők számos vezetési technikát kell, hogy bevessenek a pálya teljesítése közben. Erőteljes gyorsítások / gyorsulási szakasz, fékezések, driftek, teljesen stabil módok, intenzív kézifékhasználat és bal lábas fékezések váltogatják egymást, melynek látványossága tette a gymkhanát oly népszerűvé. A versenyzőknek tréningnapokon kell részt venniük a bajnokság előtt, mivel a pályát be kell gyakorolniuk!


  •  
 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER