Címkék: budapest-bamako rallye

2015. november 21. szombat, 11:34

 

Mély megdöbbenéssel hallottuk a mai híreket Bamakoból. Együttérzésünket és szívből jövő részvétünket szeretnénk kifejezni az elhunytak hozzátartozóinak. A terror, a barbár agresszió és az esztelen öldöklés mindannyiunkat megrázott.

A terror szelleme évek óta ott lebeg a Budapest-Bamako fölött, mint ahogy egész világunk fölött. Arra a kérdésre, hogy biztonságos-e a Bamako csak egy sor másik kérdéssel tudok válaszolni. Biztonságos Párizsban rock koncertre menni? Biztonságos Bagdadban temetésre menni? Biztonságos Balin diszkóba menni? Biztonságos a bostoni maratonon részt venni? Biztonságos New Yorkban reggel munkába indulni?

bamako-cel

A rally szervezőinek feladata, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsák a futam indulóinak. A mai események után, a rally fokozott védelmét kértük a mali hatóságoktól. Feladatunk maximálisan megerősíteni a futam védelmét, és a lehető legprecízebb biztonsági lépéseket javasolni az indulóknak, mint ahogy tesszük ezt minden évben.

A terrorizmussal elleni harcban két dolgot tudunk tenni: élni és nem megijedni. Nem engedhetjük senkinek, hogy rettegésben tartson! Ha lefújnánk a Budapest-Bamakot, akkor a terrorizmus előtt hajtanánk fejet és a gonosztevők győzelmét hirdetnénk.


  •  

Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER