Címkék: hibrid | Toyota

2020. február 18. kedd, 19:27

 

A környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeinek köszönhetően az idei évben életbe lépő szigorodó európai emissziós szabályozásoknak is könnyűszerrel eleget tevő Toyota a 2020-as Genfi Autószalonra is komoly újdonságokkal készül.

 

 

 Itt lesz először Európában látható a vadonatúj RAV4 Plug-in Hybrid mellett az autógyártó európai slágermodellje, a Yaris legújabb generációja és annak sportváltozata, a GR Yaris, épp úgy, mint a vadonatúj hidrogén üzemanyagcellás elektromos Mirai és a GR Supra 2.0 literes változata. Ha ez nem volna elég, a március 3-15 között megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon tartja majd világpremierjét a Toyota vadonatúj B-SUV-ja is.

 

 

 

A Genfi Autószalonon áll első alkalommal reflektorfénybe a Toyota vadonatúj B-SUV kategóriájú modellje, amely hatásosan egyesíti a márka hatalmas kisautó-gyártási tapasztalatait és irigylésre méltó SUV-hagyományait. Az új B-SUV emelt hasmagasságát és intelligens összkerékhajtási rendszerét a Toyota (és egyben a világ) legmodernebb hibrid technológiája egészíti ki. A Toyota egy sajtótájékoztató keretében leplezi le legújabb SUV-modelljét; az eseményre a 4. csarnokban található Toyota standon kerül sor március 3-án, 11:15 órakor.

Ez élő adásban alább követhető majd:

 

 

 Emellett a 2020-as Genfi Autószalon lesz az első európai autókiállítás, ahol a közönség láthatja az új Yarist és az új RAV4 Plug-in Hybridet. A vadonatúj Mirai is most jelenik meg először egy európai autós rendezvényen – méghozzá egy olyan területen, amit a Toyota kifejezetten a jövő hidrogénalapú társadalmának bemutatására alakít ki. Az autógyártó versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing is saját területet kap majd a márka standján, ahol a látogatók az új GR Yaris és az új GR Supra 2.0 mellett a legújabb, 2020-as WRC Yarist és Fernando Alonso 2020-as Dakar Hilux versenygépét is megcsodálhatják.

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER