Címkék: forgalomkorlátozás | m0

2014. szeptember 25. csütörtök, 10:40

 

Burkolatjavítási munkákat végeznek szerdától október 13-ig az M0-s autóút M5 és M3 autópálya közötti szakaszán, a bal és a jobb pályán is, a munkálatok miatt korlátozásokra kell számítani - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

 

Mint írták, az M0-s autóút jobb pályáján (az M5 felől az M3 autópálya felé haladó oldalon) a 67-es kilométerszelvényben, közvetlenül az M3-as autópálya csomópontja előtt lesz munkavégzés. Szerdán fix forgalomtereléssel lezárják az M3-as autópálya felé vezető külső gyűjtő-elosztó sávot. Ugyanitt szerdán, csütörtökön és vasárnap mozgó tereléssel zárják le a középső forgalmi sávot is a burkolat bontása és a betonozás idejére. A forgalom ekkor csak a legbelső, tehát mindössze egy forgalmi sávon haladhat.

A szeptember 28-a és október 13-a közötti időszakban csak a külső forgalmi sáv marad lezárva. Ekkor munkavégzés nem lesz látható a helyszínen, a lezárásra a beton kötése miatt van szükség, így korábban nem lehet ráengedni a forgalmat.

Az M3-as autópályára a munkavégzés ideje alatt mindvégig ki lehet hajtani, viszont a lassító sáv a megszokottnál rövidebb lesz, ezért fokozott óvatosságot kérnek a szakemberek a közlekedőktől.

Az M0-s bal pályáján (az M3 felől az M5 autópálya felé haladó oldalon) a 60-61 kilométerszelvényeknél (Csömör és Kistarcsa melletti szakaszon) dolgoznak. Pénteken 20 órakor lezárják az M0-s autóút M3 felől az M5 felé vezető oldalán mind a belső, mind a külső forgalmi sávot. A forgalmat a leálló sávra terelik vasárnap estig. A korlátozás a burkolat bontása és a betonozás idején lesz érvényben.

Vasárnap estétől október 13-áig a betonburkolat kötési ideje alatt a javított felület mellett a forgalom már két sávon haladhat. A belső forgalmi sávon közlekedők tovább hajthatnak a belső sávon, a külső forgalmi sávon közlekedők pedig a leálló sávra terelve tudják kikerülni a javított burkolatot. Vasárnap estétől október 13-áig ezen a helyszínen sem lesz láthatómunkavégzés, a külső forgalmi sáv zárására itt is a beton kötése miatt lesz szükség. MTI


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER