2012. május 12. szombat, 15:32

 

Nagy-Britannia egyik legnagyobb és legjelentősebb független szállítmányozó vállalata, a Gregory Distribution a Scaniát választotta partneréül miután négy gyártó járműveivel átfogó és részletes, az üzemanyag-fogyasztást vizsgáló összehasonlító teszteket végzett.

A tesztek eredményeként a következő három év folyamán 300 Scania tehergépkocsi kerül leszállításra a devoni North Tawton városban található központtal működő cég számára. Ezzel a rendeléssel a szállítmányozó vállalat flottájának nagyjából kétharmada frissül 2012 és 2013 folyamán, amikor is átveszik az új járművek jelentős részét.



A megrendelt tehergépkocsik széles modellpalettán mozognak, jól tükrözve a Gregory Distributor vállalat különböző ipari szektorok számára végzett tevékenységét. Az általános szállítási feladatokhoz két különböző típusú segédtengellyel szerelt vontatót választott a cég: az R 420 LA6x2MNA-t és az R 420 LA6x2/2-t, mindkettőt Highline fülkével.  Tejbegyűjtési és -szállítási feladatok ellátásához pedig a kiemelkedően jól irányítható hátsókerék-kormányzású P 420 LB8x2*6HNA alvázas tehergépkocsikat rendelte. A vállalat a kommunális ágazatban is aktív, így ezen a területen R 420 CA6x4MHZ típusú, dupla hajtott tengelyes vontatók mozgatják a mozgópadlós, önkiürítő hulladékszállító pótkocsikat. A sort számos P 420 LA6x2MNA vontató, valamint P 280 DB6x2MNA ponyvás felépítménnyel ellátott alváz zárja, amelyeket elosztó fuvarozásban fog használni a vállalat.

A járművek a Gregory Distribution Angliában található 17 telephelyén állomásoznak majd. Az együttműködés részét képezi egy, a járművekre vonatkozó két éves javítási és karbantartási szerződés, valamint a Scania elnyerte a pótkocsik javítására vonatkozó megbízást is.

„Elégedettek vagyunk, hogy flottánkat Scania tehergépkocsikkal frissítjük.”- nyilatkozta John Gregory, a Gregory Distribution ügyvezető igazgatója. „Habár már jelentős korábbi tapasztalattal rendelkezünk a márkával kapcsolatban, mégis fontosnak tartottuk, hogy egy ilyen nagyszabású megrendelés véglegesítése előtt valós körülmények között is megvizsgáljuk, hogy a vállalat jelenlegi termékválasztéka mennyire felel meg a mi működési feltételeinknek. Az eredmények rendkívül bíztatóak lettek, beleértve a járművezetők elégedettségét is. Mindehhez társultak még a Scania által országos szinten ajánlott széleskörű karbantartási szolgáltatások, amelyek meghatározóak voltak az ügylet létrejöttében.”


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER