Címkék: DeAgostini kiadó | fenyegetés | nem fizetés | per

2019. július 10. szerda, 16:25

 

Előzőekben bemutattuk a DeAgostini kiadó PR cikk furcsa megrendelését, s majnem 2 hónap folyamatos kommunikáció és könyörgés utáni számla kiegyenlítése elől hasonló furcsa kitérését. Most perrel fenyegette meg lapunkat a képviselője.

 

 

Körülbelül egy hete e-mailt küldött Suchanska Marta, aki anno a Facebookon írt és kommunikált lapunkkal a DeAgostini kiadót képviselve s PR cikket rendelt, majd a kiadó nem fizetve kihátrált a megrendelésből. Ezt be is mutattuk röviden akkor.

Minden megszólítás nélkül így kezdett a mondandójába:

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE-re hivotkozva, azaz a természetes személyek személyes adataik kezelésével összefüggő védelme alapvető jogra hivatkozva a személyes adataim, illetve az idézett facebook beszelgetés törtlését e lenti linken található cikkből kérem:

Itt következi a cikk linkje, s mit kíván töröltetni és további jogszabályi idézetek. 24 órát adott a lapunknak a törlésre.

Leírtuk neki, hogy nem magánszemélyként mutatkozott be, hanem, mint egy cég képviselője, így a magánszemélyekre vonatkozó szabályok nem érvényesek ebben a tekintetben.

A mai napon sok vádaskodással egyetemben Suchanska Marta adott lapunknak 3 napot a neve és beszélgetésrészletének törlésére, amennyiben ez nem történik meg, a lap ellen pert indít a személyiségi jogainak megsértése miatt.

Suchanska Marta nem magánszemély, hanem egy kiadó képviselőjeként kereste a lapunkat és kommunikált, így a tevékenysége nem magánszemélyé. A tájékoztatás ellehetetlenítésének a szándéka pedig a sajtószabadság és tájékoztatás ellen való.




 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER