2010. október 14. csütörtök, 22:24

 

1142 Budapest, Tatai út 95.
Rossz idő esetén a programoknak az Orient csarnok
2010. október 17. 10-18 óra

 

vasut torteneti park kozlekedesi nap

Kíváncsi rá, mekkora egy ütköző mozdony féktávja? Kipróbálna egy mini autós KRESZ pályát? Jöjjön el csemetéjével október 17-én a Vasúttörténeti Parkba, ahol egész napos rendezvény keretében, játékos formában ismertetjük meg a közösségi közlekedés szabályaival a családokat.

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Közlekedési Nap a Magyar Vasúttörténeti Park szervezésében. A rendezvényen a BKV is részt vesz, és színes programokkal várja az érdeklődőket.

Az apróságokat játékos foglalkozásokon ismertetjük meg a vasúti, a közúti és a kerékpáros közlekedés szabályaival, hogy elsajátíthassák a balesetmentes közlekedés alapjait. Kíváncsi felnőtt látogatóink pedig betekinthetnek a „kulisszák” mögé: a BKV oktatási, ellenőrzési és forgalomszervezési módszereit is megleshetik.

Változatos elméleti és gyakorlati programokkal is készülünk. A kerti vasút gyermek utasai egy 10 kérdésből álló kvíz kitöltésével bizonyíthatják a vasúti közlekedés szabályaiban való jártasságukat, a kreatív kuckóban pedig kézügyességüket fejleszthetik a kicsik és a nagyok. Az aktív kikapcsolódás hívei egy tizenöt perces oktatáson való részvétel után kipróbálhatják a mini autós KRESZ parkot, de a Magyar Autóklub és a Schwinn-Csepel által kijelölt közös kerékpáros ügyességi pályáján is megmérettethetik magukat. Az akciófilmek kedvelői egy szimulált karambolt is végignézhetnek, melynek során kiderül majd az is, milyen hosszú egy mozdony féktávja.
A rendezvény műsorvezetője és házigazdája: Papp Gergő.

Belépőjegy:

Gyermek: 400 Ft
Nyugdíjas/vasutas: 600 Ft
Felnőtt: 1.100 Ft
Családi: 2.200 Ft (2 felnőtt + 2 gyermek)
A szervezők esetleges változtatásaiért felelősséget nem vállalunk.  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER