Címkék: KRESZ | Nemzeti Közlekedési Hatóság

2015. május 13. szerda, 13:57

 

Májusig több mint 400 ezren látogatták meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság által életre hívott ingyenes állami közlekedésbiztonsági program e-learning tananyagait. A Tanulóknak.hu és a Kreszfelfrissítő.hu népszerűsége töretlen.

 

Az első 50.000 regisztráló e-kuponkódot kap ajándékba
Még 2015. június 15-ig tesztelhetik tudásukat a vállalkozó kedvű iskolások, valamint a már jogosítvánnyal rendelkezők is felfrissíthetik meglévő ismereteiket. A tavalyi év sikereit követően az ingyenes online tananyag eddig ismét jelesre vizsgázott a célközönség körében.

„2014-hez hasonlóan az első 50.000 regisztráló, aki a tananyagot teljesíti egyedi e-kuponkódot kap ajándékba, mellyel év végéig ingyenesen végezheti el a jogosítvány megszerzéséhez szükséges KRESZ tanfolyamot. Érdemes tehát még kihasználni a maradék időt és részt venni az online képzésben. Az április végi felmérések szerint eddig közel 400 ezren, diákok és pedagógusok vegyesen kattintottak a Tanulóknak.hu vagy a Kreszfelfrissítő.hu oldalára, ami kiváló eredménynek számít. A regisztrált felhasználók száma a 200 ezerhez közelít, ebből kiemelkednek a tanulók, ők használják ki leginkább az e-learning adta lehetőségeket” – tájékoztatott Dr. Gottlieb Adrián, a Nemzeti Közlekedési Hatóság Képzési és Vizsgáztatási Főosztály-vezetője.

Május 31-ig még tart az iskolák közötti verseny is, a projektben részt vevő 20 legmagasabb tanulói valamint pedagógusi aktivitást felmutató intézményt értékes ajándékcsomaggal jutalmazzák.

Forrás: Just Creative

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER