2010. június 18. péntek, 15:42

 

A 2011-es modellévben az  M-osztály Grand Edition 2,4 millió forint értékű extrát kap a magyar vásárló bruttó 275 ezer forintért. A márka egymillió fölötti darabszámmal legkelendőbb prémium SUV-típusának ezt az exkluzív változatát még vonzóbbá teszik az alapáras extrái.

 

Mercedes M Grand Edition

Számos attraktív részlet teszi messziről felismerhetővé az M-osztály Grand Editiont. Ilyen például a 48,3 centiméteres (19 col), Y-küllős könnyűfém kerék, 255/50 R19 méretű gumiabronccsal, a teljes, kék színű, hőszűrő üvegezés, a sötétített fényszóróüveg, fénydiódás nappali menetfénnyel, és a szintén sötétített hátsó lámpa. Alumínium tetősín, gazdag krómozás, AMG-hűtőmaszk és első-hátsó védőlemez teszi teljessé a kiegészítő felszerelést. Az alapárban van a parktronic és a metálfényezés is. Kívánságra rendelhető exkluzív Chromit-fekete vagy Gyémánt-fehér szín, valamint az M-osztálynak kizárólag ehhez a kiadásához kapható 50,8 centiméteres (20 col), kétszínű könnyűfém felni, 265/45 R20-as gumival. A sportos Mercedesekre jellemző Power-Dom a V8-as ML 450 CDI 4MATIC, illetve ML 500 4MATIC gépháztetejét díszíti alapfelszerelésként.


A Mercedes Grand Edition utastere

Mercedes Grand Edition muszerfala
A Grand Edition utastere éppoly sportos mint fényűző a Mercedesre jellemző kellemes közérzetet biztosítja. Igényes nyárfa-betétek és fekete tetőkárpit gyönyörködtetik a szemet, sötétben a hangulatvilágítás teremt barátságos és sajátos atmoszférát. A strapabíró, de finom tapintású, kontrasztvarrással és steppelt szegéllyel ellátott Artico műbőr-kárpit kizárólag e modellsorozatban van, kérésre bőrkárpittal is rendelhető felár nélkül. Szintén Artico bevonatot kap a háromdimenziós műszerezésű műszerfal, míg az ajtókárpit középrészét valódi bőr fedi. A komfort-fejtámla alapfelszerelés. A sportos jelleget váltókarokkal szerelt AMG bőr sportkormány, szálcsiszolt, gumibetétes nemesacél pedálsor és szintén fényes acél küszöbléc hangsúlyozza.


Az M-osztály volt, 1997-ben, az első prémium-SUV

Az M-osztály volt az első modern prémium szabadidőautó, és azóta is világszerte a legnépszerűbbek közé tartozik. Az első nemzedék 1997-es premierje óta több mint egymillió darab készült az amerikai Tuscaloosában. Kétféle változat elkégíti ki a terepezni vágyó autósok eltérő igényeit: az elektronikusan felügyelt terep-menetprogramokkal ellátott 4MATIC-alapkivitel mellett kívánságra kapható az „Offroad-Pro “ műszaki csomag, amellyel a legnehezebb útszakaszok is teljesíthetők. Mint valamennyi 4MATIC-modell, az M-osztály is tartalmaz egy különleges menetprogramot, amely utánfutó vontatásakor elfojtja a becsóválást.


Grand Edition felszereléscsomag, hazánkban még nagyobb árelőnnyel

A vevők általában azt várják, hogy arányban álljon egymással a kapott érték és az ár. Az M-osztály Grand Edition esetében a teljes csomag értéke 2,4 millió forint, Európa-szerte most csak 1,4-be, sőt a magyar vásárlónak bruttó 275 ezer forintért kínálják a típuscsalád valamennyi tagjához az extra felszereléscsomagot.



  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER