2010. június 11. péntek, 09:13

 

Kiválóan szerepelt Kiss Norbert a Zengő Motorsport versenyzője a SEAT Leon Szuperkupa idény második, a Madrid melletti Jarama versenypályán rendezett futamán.

 

Kiss Norbert Zengo Motorsport SEAT

A versenysorozaton idén bemutatkozó magyar versenyző a vasárnap sorra került harmadik futamon győzött nagy fölénnyel, de már az első futamban a 9., míg a másodikban a 4. helyen végzett a mindkét futamgyőzelmet elhódító Marc Carol mögött.

A SEAT Motorsport szakértői szerint egyértelműen ő volt a versenyhétvége sztárja, hiszen a Valencia-i hétvégét kihagyva ez alkalommal szerepelt először a Supercopa sorozatban. A fiatal - mindössze 25 éves - magyar versenyző kiváló teljesítményt nyújtott mindhárom futamban, és mindenkinél nagyobb gyorsasággal tudott alkalmazkodni a verseny körülményeihez.

Teljesítményével méltán lépett a 2009-ben ezt a sorozatot megnyerő Michelisz Norbert nyomdokaiba. Kiss NorbSEAT Leon Szuperkupaert kiváló rajttal állt az élre a harmadik futamban, és a biztonsági autó beküldése ellenére nagy fölénnyel győzött, több mint 4 másodpercet verve a második helyezettre.

A SEAT Leon Supercopa következő futamát július 3-án és 4-én rendezik a portugáliai Portimao-ban.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER