2010. május 27. csütörtök, 21:44

 

Rippel Viktor dupla szaltót hajtott végre versenyautójával!
A Rippel fivérek összetörték autóikat az első szabadedzésen.

 

Rippel fiverek autos gyorsasagin

A gyorsasági autóversenyzésbe belekóstóló két fenegyerek, Rippel Ferenc és Rippel Viktor

összetörték autóikat a

verseny előtti első szabadedzésen. Az akrobata mutatványok a versenypályán sem állnak távol a Rippel fivérektől,

hiszen Viktor töbször feje tetejére fordult autójával, majd a töltésben állt meg. Eközben Ferenc megpördült, kicsúszott a kavicságyra, majd a fűben lévő gödörben leszakította az autó olajteknőjét.

Rippel Viktor es Ferenc
A Pannónia-Ringen versenyzőként induló Rippel fivérek közül, Viktor jeleskedett a VIP autók összetörését tekintve. A nagy sebességgel kanyarba érkező Viktor kisodródott a fűre, aminek következtében az autó keresztbe csúszott a pályán, majd a túloldalt landolt a töltésben, ami olyannyira megdobta, hogy dupla szaltót hajtott végre autójával.
Az első kerekek, a futómű, a kasztni mindkét oldala, a tető, egy ablak, mindkét tükör és még ki tudja mi látta kárát a balesetnek, ezzel szemben személyi sérülés nem történt. A szerelők ígérete szerint, holnap újra startra kész lesz az autó.

Rippel Ferenc ennél szerényebb volt a mai napon, mivel a kicsúszását korrigálva, a kavicságyat maga mögött hagyva, ő csak az olajteknőjétől szabadult meg.
„A kilencedik világrekordra készülve, már hozzászoktam az extrém dolgokhoz, ámde ez egy merőben más élmény volt. Ha nem sajnálnám az autót, megismételném a mutatvány.” -nyilatkozta Rippel Viktor.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER