2010. május 24. hétfő, 22:29

 

Infiniti a Kékszalag vitorlás versenyen
2010. július 2.
Balatonfüred

 

Kekszalag Infiniti szedan

Kitartás és teljesítmény – ezt jelenti a Kékszalag a vízen.

2010-ben az Infiniti a patinás tókerülő verseny hivatalos autója.


A Kékszalag a technika, a teljesítmény, a felkészültség, és a kitartás, szimbóluma a vitorlássportban. A nevezők létszámát figyelembe véve az egész ország figyelmét magával ragadó verseny. Az Infiniti márka pontosan ezeket a célokat fogalmazza

meg modelljeivel szemben az autózásban.

A 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíj résztvevői július 2-án reggel kilenc órakor rajtolnak a balatonfüredi kikötőből. Míg a Kékszalag flottája a Balaton vizét szeli, addig a parton megtekinthető a prémium márka teljes palettája: két helyszínen találkozhatnak az érdeklődők az Infiniti modellekkel, a Tagore sétányon, valamint a Sundance parkban, a VIP sátornál.

A vitorlás társadalom, a sajtó képviselői, illetve mindenki, aki érdeklődik az egyediséget és Infiniti kabriovisszafogottan elegáns stílust képviselő márka iránt, tesztvezetéseken teheti próbára az Infinitiket. De a Kékszalag lesz a premierje a márka dízelmotorral szerelt darabjainak is, hisz itt tekintheti meg és próbálhatja ki azokat első ízben a nagyközönség.

A világ húsz éve kedvelt prémium autómárkája egy éve mutatkozott be hazánkban. A japán Infiniti  nagy teljesítményű szedánokból, kupékból, kabriókból, szabadidőautókból és crossoverekből álló kínálata a világ számos pontján megtalálható Infiniti Központokból álló hálózaton keresztül érhető el.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER