2011. október 27. csütörtök, 21:24

 

„A súlyosan mozgáskorlátozottak már 125 ezer forint befizetésével hozzájuthatnak a gépkocsihoz, míg a havi törlesztőrészlet fix árfolyamon 30 ezer forint - mondta el a sajtótájékoztatón Szakács Tibor, a Széchenyi Kereskedelmi Bank vezérigazgatója.”
Forrás: MTI

 

suzuki-mozgasserulteknek



Sajtóközlemény:


A Nemzeti Erőforrás Miniszter a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési
kedvezményeiről szóló 102/2011. (VI.29.) Kormányrendeletének alapján - a súlyos
mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeihez kapcsolódóan új és használt
személygépkocsik igényjogosultak részére történő beszerzésére és finanszírozására
-
kihirdetett pályázatát, az erre a célra létrejött szakmai konzorcium nyerte el.

A szakértő megalapozottságot garantáló nevekből (Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt.
mint a konzorcium vezetője, a Magyar Suzuki Zrt., a Signal Biztosító Zrt. és támogató
partnerként a MOL Nyrt.) összeálló nyertes konzorcium által biztosított kondíciók az állami
támogatás mértékét meghaladó hozzájárulással olyan különösen kedvező értéket hoznak
létre, mely számos területen segítheti hozzá hazánkat megújulási törekvéseihez.

A pályázati kiírás fő célja, a mozgásukban korlátozott, hátrányos helyzetű jogosultak – mobilitás általi – könnyebb beilleszkedésének és munkába járásának támogatása. A nyertes pályázóknak mindezt számos járulékos pozitív hatás elérésével sikerült megoldani. A fenntarthatóság és környezetvédelem, az értéktartás és értékképzés a szorosan vett pályázati jogosultakon is túlmutat. A nyertes pályázat foglalkoztatja a hazai ipart és kiemelkedően hozzájárul a munkahely megtartáshoz, miközben képes az autópark elöregedésének lassítására, illetve a széndioxid kibocsátás jelentős mérséklésére a gépjármű szektorban ( -21% vs. átl.)

A Széchenyi Bank által kidolgozott finanszírozási konstrukció a mai autós finanszírozási termékekhez képest kimagaslóan kedvező kondíciókat kínál a projekt jogosultjainak. Alacsony kezdőbefizetés mellett, a teljes körű Signal Casco biztosítást is magában foglaló, vállalható mértékű havi törlesztő részletet kínál, míg a futamidő végére számított maradványérték alacsonyabb, mint az autó akkori forgalmi értéke! A kedvezményes tankolási lehetőséget biztosító MOL Green az amúgy is rendkívül kis fogyasztású jármű napi költségei tovább csökkenthetőek, így nem csupán a mindennapokban szolgálja a jogosultak napi közlekedési igényeit, de mint befektetés is megállja a helyét!
Kijelenthetjük, a pályázati győztes konzorcium ajánlata a jogosultak számára a jelen nehéz gazdasági helyzetben is rendkívül vonzó kondíciókat kínál a műszaki tartalom, a pénzügyi feltételek és a fenntarthatóság vonatkozásában. A jogosultak modern, kiemelkedően biztonságos, alacsony fenntartási költségű és környezetünket jelentősen óvó autókhoz juthatnak, olyan pénzügyi feltételekkel, amelyek példa nélküliek.

A győztes modell minden kétséget kizárólag képes megfelelni az egymásnak szinte ellentmondó elvárásoknak. Az új Suzuki Swift 1.2 GLX a kategória egyik legújabb és kiemelkedően biztonságos modellje, élenjáró az aktív és a passzív biztonság terén is. Az autó könnyű, az ütközés erejét elnyelő karosszériával rendelkezik, alapfelszereltségként hét légzsák van benne, és különféle aktív biztonsági technológiákat, például ESP-t (elektronikus stabilizáló programot) is tartalmaz. Az új Swift az Euro NCAP biztonsági teszt mind a négy részkategóriájában kiváló eredményt ért el, így a maximális ötcsillagos minősítést kapta meg.
Az új Swift erőforrásául szolgáló nagy teljesítményű, mégis kis étvágyú motor száz kilométeren beéri 5 liter üzemanyaggal, miközben szén-dioxid-kibocsátása mindössze 116 gramm kilométerenként.
A baleseti statisztikákban nemzetközi szinten is számottevő ok, a mobiltelefonok nem előírásszerű használata. A programban résztvevő modellben, hazai fejlesztésű és gyártású, a kormány elengedése nélkül is vezérelhető telefon kihangosító rendszer teljesít szolgálatot, így a vezető a jogszabályok betartásával, kényelmesen és biztonságosan telefonálhat. További információ: Tóth Tamás / Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Munkácsi Mihály
0
 
 
Nem ártott volna az arra rászorulók véleményét kikérni, esetleg megkérdezni őket, hogy automata váltós Swiftet szeretne, vagy a kézi váltós 1,2 GLX et!! Vagy a Suzuki Zrt. külön kérésre beleteszi az automata váltót a GLX-be is? -Jelenleg a GS felszereltséghez van automata váltó is!!- Megint nélkülünk döntöttek rólunk??!!
Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER