Autósfórum

...because open source matters

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Kötelező biztosítás kalkulátor és online biztosítás kötés, díjszámítás
2011. május 18. szerda, 05:29

 

Az Axiál Kft. mintegy 1,5 milliárd forint értékben új telephelyet nyit Békéscsabán, valamint bővíti a meglévőket. Részben zöldmezős beruházással teljesen új telephely építésébe kezdett Dombóváron és Pécsett, valamint első lépésként szerviz műhelyeket épít Zalaegerszegen és Szolnokon.

 

axial-dombovar-latvanyterv

A fejlesztési program célja, hogy az így megnövelt alkatrész- és szervizkapacitáson keresztül tovább emeljék az adott régiókban a cég által nyújtott szolgáltatások minőségének és elérhetőségének színvonalát.
A beruházási program első állomásaként 2011. május 12-én az Axiál Kft. két tulajdonos-ügyvezetője, Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi és Harsányi Zsolt, valamint Pintér Zsolt ügyvezető letették Dombóvár külterületén a zöldmezős beruházással épülő új telephely alapkövét.
Mint ahogy Harsányi Zsolt rövid beszédében elmondta, az Axiál Kft. 1992 óta van jelen Dombóváron, ez volt bajai központ után az első vidéken nyitott telephely a cég életében. Az Axiál Kft. 20 dolgozója Dombóváron 2010-ben mintegy 1600 vásárlót szolgált ki a boltból géppel, alkatrésszel és szervizszolgáltatással.
A jelenlegi dombóvári bolt, amelyet már kinőtt az Axiál Kft., 194 m2 fedett műhellyel és összesen 540 m2-nyi fedett raktár- és üzlet-területtel várja a cég partnereit.
Az új telephely összes területe 27.000 m2, melyből 11.524 m2 kerül beépítésre
- 480 m2 fedett műhely
- üzlet és raktár összesen: 893 m2, ebből az üzlet- és kiszolgálótér ~100 m2
- nyitott mosó a telephelyen: 196 m2
- 4200 m2-en térkő
Az új, zöldmezős beruházás keretében épülő telephely tervezett, 2011. december másodikai megnyitásával a tervek szerint további szakemberekre lesz szükség mind a szerviz, mind az alkatrész területén.

  • Megosztás a Facebook-on
  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu
Loading
e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER

Más márkákat keresnek majd a Volkswagen csoport autói helyett a vevők
2015. október 02., péntek
  A JP Morgan elemzői úgy vélekednek azonban, hogy a Volkswagen botrány elsődleges hatása nem az új autók eladásának általános... Bővebben...
A GM a halálos baleseteket okozó gyújtáskapcsolók miatt bírságot fizet
2015. szeptember 19., szombat
  A General Motors (GM) 900 millió dollár bírságot fizet az ellene folyatott büntetőeljárás leállításáért, miután a cég... Bővebben...