2012. január 30. hétfő, 14:47

 

A Renault Trucks városi feladatokra kifejlesztett járműkínálatának sokszínűsége lenyűgözte a Suez Environnement vállalatcsoportot, amely tavaly ősszel egy hároméves, két évre megújítható keretmegállapodást írt alá a Renault Trucks-szal 7,5 és 26 tonna össztömeg közötti teherautók szállításáról.

Mostantól a háztartási hulladékot szállító kukásautótól a seprőautón át az egyéb Midlum és Premium Distribution típusokig, a városi munkavégzésre tervezett összes Renault Trucks modell számításba kerül a Suez Environnement gépjármű beszerzéseinél Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban és a Cseh Köztársaságban. Az építőipari felhasználásokhoz a Suez Environnement a Premium Lander és a Kerax modellekből is választhat.

A Renault Trucks és a Suez Environnement között aláírt megállapodás hosszú távú perspektívába helyezi a városi mobilitás két kulcsszereplőjének kapcsolatát. A három évre szóló, majd újabb két évre megújítható keretszerződés lehetővé teszi, hogy a vállalat felvegye a beszerzési listájára a Renault Trucks összes, városi feladatok elvégzésre készült modelljét Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban és a Cseh Köztársaságban. A lista kiegészült az építőipari kínálattal is, amelyből szintén választhat a Suez Environnement. A vállalat mostantól új Midlum, Premium Distribution, Premium Lander és Kerax járművekkel újíthatja meg a flottáját.

renault-kukasauto

A Renault Trucks néhány szóban összefoglalható – « a megfelelő teherautót, a megfelelő meghajtással, a megfelelő helyen és a megfelelő időben » –, a városi áruellátással kapcsolatos újító szellemű szállítási koncepciója, és a piac egyik legteljesebb járműkínálata lenyűgözte a Suez Environnement vállalatot, hiszen a Renault Trucks kukásautói, seprőautói és az egyéb városi feladatok elvégzésére tervezett járművei tökéletesen megfelelnek elvárásainak.

Nemcsak a járművek, hanem azok a városi szállításhoz kifejlesztett energetikai megoldások is rendkívül vonzóak a Suez Environnement szemében, amelyeket a Renault Trucks kínál, hiszen a csoport arra törekszik, hogy csökkentse környezeti lábnyomát a mindennapi tevékenysége során. A Renault Trucks járművek további előnye, hogy már most teljesítik azokat az előírásokat, amelyeket a jelentősebb európai városközpontokra majdan érvényes szabályozások megkövetelnek.

A Renault Trucks és a Suez Environnement hosszú évek óta együttműködik, a két vállalatot szoros szálak fűzik egymáshoz. A Renault Trucks évente átlagosan 250 járművet szállít az anyavállalatnak és a csopothoz tartozó cégeknek. Egyik leányvállalata, a SITA részt is vett a Renault Trucks Clean Tech kínálatának kialakításában: 2008-tól valós felhasználási körülmények között tesztelte a márka legelső hibrid járművét, a Renault Premium Distribution Hybrys Tech háztartási hulladékot szállító kukásautóját.

A 79.554 munkatársat foglalkoztató Suez Environnement világviszonylatban is meghatározó az ivóvízellátás és a szennyvízkezelés terén. A cégcsoport öt kontinensen 91 millió embert lát el ívóvízzel, 61 milliónak biztosítja a szennyvíztisztítást, és közel 50 milliónak a szennyvízelvezetést.


  •  
 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER