2011. november 08. kedd, 15:57

 

Biztonság, kényelem, erő, terhelhetőség, robusztusság, tartósság és stílus. Többek között ezek jellemzik az új Kingkan nehézgépjárművet, amelyet az Iveco, a SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) és a Chongqing Machinery vállalatok közös vállalakozása, az Iveco Hongyan Commercial Vehicle Co. (SIH) mutatott be október végén a Szecsuán tartományban található Csengtuban.

iveco-kingkan

A jármű fő jellemzőit neve is megtestesíti: a kínai „Kingkan” névből a „king” vezető mivoltára utal, a „kan” pedig a kínai legendák rendkívül erős állata, amely a nagy erőt jelképezi. A Kingkan tehát egy nagy erejű vezető termék, amely egy új legendát teremt a vállalat számára.

„Az Iveco kínai vegyesvállalata a SIH és az új Kingkan modell a SAIC Motors és az Iveco elmúlt néhány év során kiépített erős partnerkapcsolatának eredménye” – nyilatkozta Franco Ciranni, az Iveco nemzetközi tevékenységekért felelős alelnöke. „A Kingkan versenyképes lesz a belföldi piacon, ahol az értékesítés mennyisége meghaladja az évi kilencszázezer darabot. A teherautó számos előnnyel rendelkezik, és olyan megbízhatóságot kínál, amelynek köszönhetően a világ bármely országában használható.”

„Az Iveco folytatja a befektetést a SIH vállalatba, és a célja, hogy új termékek és technológiák fejlesztésével és bevezetésével magát a vállalatot és a piaci részesedését is tovább növelje” – összegezte Ciranni.

Az új nehézgépjármű a SIH klasszikus termékeinek innovatív technológiákkal való továbbfejlesztése. Számos szigorú teszt után a Kingkan egy olyan robusztus, dinamikus és modern termékké vált, amely kiváló ár-teljesítmény arányt kínál. A „V-alakú” hűtőráccsal ellátott új fülke az Iveco termékcsalád jegyeit hordozza. A jármű kínai piaci bevezetése is azt a tényt erősíti, hogy az Iveco Hongyan Commercial Vehicle Co. (SIH) vegyesvállalat termékei az Iveco európai technológiájának kiválóságát és minőségét ötvözik.

kingkan


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER