2010. december 25. szombat, 22:47

 

A Mitsubishi Motors kiállítja japán Narita (Tokió) nemzetközi repülőtéren 2010. december 15. és 2011. január 14. között az i-MiEV elektromos autóját, ezzel is elősegítve az elektromos hajtású autók népszerűsítését.

Összesen két i-MiEV modellt állítanak ki; egyet az 1. Terminál északi szárnyának indulási csarnokában, egyet pedig a 2. Terminál indulási oldalán. A japán környezetvédelmi technológiák ékköve, az i-MiEV külön pódiumot kap az indulási csarnokok közepén, hogy a karácsonyi és újévi szezon utazói megcsodálhassák. Emellett egy képernyőn videók futnak majd az i-MiEV világméretű népszerűsítő kampányáról, s a kiállításon számos olyan információ is megjelenik, amelyek érdeklődést keltenek az elektromos hajtású autók iránt, és segítenek azok megismerésében.

elektromos autok nepszerusitese mitsubishi i miev vel

A Narita nemzetközi repülőtér célkitűzése, hogy környezetbarát „öko-reptérré” váljon, ezért számos olyan kezdeményezést indított útjára, amelyek csökkenthetik a létesítmény környezeti terhelését – jó példa erre a repülőtéren működő napenergiás elektromos hálózat. Ugyancsak a szemlélet jegyében használ a repülőtér tavaly óta i-MiEV-ket a belső feladatok ellátására annak érdekében, hogy az elektromos autók munkába állításával csökkentse a létesítmény károsanyag-kibocsátását.

Az MMC jelenleg Japánban, Hongkongban és Ausztráliában forgalmazza az i-MiEV modellt, decembertől pedig fokozatosan vezeti be az autót az európai piacokon.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER