2013. január 15. kedd, 11:04

 

A Detroitban megrendezett Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon (NAIAS) mutatkozott be a Honda vadonatúj tanulmányautója, melyen már megfigyelhetők a márka jövőbeni arculatának egyes vonásai. A kisméretű SUV értékesítése várhatóan 2013 végén kezdődik Japánban, ezt követi 2014-ben az amerikai, majd az európai piac.

uj-honda-suv

A városi SUV – a Honda Jazz és a Honda City következő generációja mellett – szintén az új Global Compact Series Platformra épül majd.

honda-suv-detroit

A letisztult, elegáns formavilág, a dinamikus vonalvezetés és a karakteres megjelenés tökéletesen passzol a városi SUV képviselte szabadidő-autós jelleghez. Az új modell világszerte megjelenik majd az utakon, és üzemanyag-hatékony motorjaival (Earth Dreams Technology) hozzájárul a Föld megóvásához. Tervezése során a Jazznél már alkalmazott középtankos konstrukciót valósították meg a mérnökök, így a Honda-féle mágikus hátsó üléseket is megkapja a típus. Többek között ez teszi lehetővé, hogy az Urban SUV kategóriájának egyik legjobban variálható szereplőjeként léphessen a piacra.

A kisméretű SUV a Honda új, észak-amerikai gyárában, a mexikói Celaya mellett készül majd, a Jazz-zel egyetemben.

honda-suv

Bemutatása Detroit Motor Show 2013.




  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER