2012. március 10. szombat, 16:18

 

A 2012-es FIA Túraautó Világbajnokság (WTCC) a hétvégén indult Monzaban. Ismét vannak a futamsorozatnak hazai résztvevői, Michelisz Norbert, Európa Kupa győztes és többszörös magyar bajnok és Wéber Gábor személyében.

A Zengő Motorsport két versenyzővel képviselteti magát az idei a Túraautó Világbajnokságon, a csapat favoritja, Michelisz Norbert mellett Wéber Gábor többszörös magyar bajnok is indul az európai versenyeken. A tavaly már bizonyító Michelisz és az F1- szakkommentátorként is megismert Wéber is ott van a 12 futamos évad első versenye színhelyén, az olaszországi Monzában. A 2012 március 12-i futam szombaton a szabadedzéseken és az időmérő edzéseken bizonyíthatnak a pilóták. A világbajnokságnak idén is lesz magyarországi futama, amelyre május 6-án kerül sor a Hungaroringen.



„Érzem, hogy az idei év fantasztikus lesz, a monzai pályán a már-már megszállott autósport-rajongó olasz közönség előtt kellően fel tudom szívni magam az egész idényre. Az idei szezonban a célom nem kevesebb, minthogy futamgyőzelmeket szerezzek és kivívjam a legjobb nem gyári csapat versenyző (Yokohama Drivers’ Trophy) címet” – mondta el Michelisz Norbert.

A futamokakat az Eurosport közvetíti
2012. március 11, vasárnap

13:00-14:00 első futam, Eurosport 2
16:45-17:45 második futam, Eurosport


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER