Címkék: baleset | Mikulás Rally | rally

2014. december 15. hétfő, 18:33

 

A 2014-es Mikulás Rally nem úgy sikerült a Sólyom–Galbács párosnak, mint ahogy eltervezték. A harmadik gyorson a Sólyom Team műszaki hibás autója ütközött a Lónyai-Garamvölgyi párossal. A baleset során csak anyagi kár keletkezett, a versenyzők megbeszélték az esetet, és nagy barátságban váltak el. Sajnos a műszaki hiba miatt a srácoknak fel kellett adniuk a versenyt.

Sólyom Olivér: „Ameddig tartott nekünk, addig nagyon élveztük az idei Mikulás Rallyt. Egy nagyobb vízfelülethez közeledve megláttam a kamerákat, fényképezőgépeket, és ahogy az lenni szokott, bevadultam.




Egy kép sokat megér alapon nem vettem el a gázt. Sajnos kicsit ferdén érkeztem, és a rossz irányból érkező vizet a motor felszívta. A szakasz hátralévő részét csak lépésben tudtuk megtenni. A tükör és az oldalplexi saras lett, így nem láttam hátra, ezért még mondtam is Matyinak, hogy a visszafordítókban figyelje, nem ért-e be minket valaki. Az egyik bal kanyarban kihúzódtam jobbra, hogy a lendületet megtartva becsavarjam az autót. Ekkor jöttek belénk Pálék. A szakasz után mindketten félreálltunk, hogy megbeszéljük az esetet. Ők azt hitték, hogy lehúzódunk, és elengedjük őket. Mi meg nem tudtuk, hogy ott vannak.”

Galbács Mátyás: „Kicsit zavart az eső, de élveztem a versenyt. Sajnálatos, ami történt, de nincs nagy jelentősége. Jót autóztunk, és már most várom a következő szezont.”

A 2014-es versenyszezon a Sólyom Team számára véget ért. A Hawking átépítési munkálatai már elkezdődtek, és nemsokára egy új autó érkezik a csapathoz, amelyről a csapattagok most még azt mondják, hadd legyen meglepetés. Annyit azért elárultak, hogy 2015-ben egy másik szakágban is feltűnik majd a Sólyom–Galbács páros neve.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER