Címkék: Sólyom Team | teszt

2014. március 27. csütörtök, 11:06

 

 

A Sólyom – Galbács páros az elmúlt hétvégén végre tesztelhette a Hawking-et. Mivel nem a végsebesség kiderítése volt a cél, a csapat egy mély, süppedős talajú homokbányát választott helyszínül. Az egész napos nyüstölés eredményeként arra a következtetésre jutottak: az autóval minden a legnagyobb rendben van.

Sólyom Olivér: „Az biztos, hogy a váltóval sürgősen barátságot kell kötnöm. Sokszor túl későn váltok el, korábban kellene. Az is kiderült, hogy a legsérülékenyebb rész az első lökhárító, azt ugyanis sikerült darabokra törni. Úgy látszik, az autó nem szereti, ha cserjéket, kisebb fákat ütök el vele. Az viszont meglepett, milyen könnyen halad a mély homokban. Ránézésre néha azt hittem elakadunk itt-ott, aztán mégsem, mindenen átmentünk. Jó konstrukció, élvezni fogom vele a versenyzést.”



Galbács Mátyás: „Az első pár körben nagyon melegedett a hűtővíz és az összes olaj, aztán rájöttünk, hogy érdemes lenne bekapcsolni a ventilátorokat… na, hát szokni kell a paripát! Az „irodám” nagyon kényelmesre sikerült, mindent elérek, csak a csőbe verem be rendszeresen a könyökömet, de egy könyökvédő ezt a gondomat is megoldja. Én most mentem először az új autóval, és a KIA-hoz képest meglepő a különbség. Hosszabb, szélesebb, magasabb és sokkal feketébb.”

Az autón az első idei versenyig még sok apróságot ellenőrizni kell, de a nagy egészet tekintve a HAWKING bevetésre kész. A Sólyom Team minden érdeklődőt szeretettel vár Túrkevén vagy a görögországi Lepantóban.



  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER