Címkék: Ford | Ford Fiesta | Mikulás Rally | Turán Frici | Zsiros Gabi

2016. december 06. kedd, 18:39

 

Turán Frigyesnek és Zsiros Gábornak jól indult a legendás 20. Mikulás Rali, de sajnos  párosnak egy technikai hiba miatt idő előtt fel kellett adnia az évadzáró versenyt.

 

"Mint minden évben, most is nagyon vártuk a veszprémi Mikulás Ralit, ami egy kemény murvás verseny, tudtuk, hogy mindent bele kell adnunk, hogy jól autózhassunk. Pénteken egy télies és szeles bemelegítés várt ránk, ami remek hangulatban telt, azonban vasárnap reggel, nem sokkal azután, hogy a verseny elindult, éreztük, hogy gond van. Az első gyorsasági szakaszon kaptunk egy defektet, majd a hármas fokozat is elszállt a Ford Fiesta R5-ből, amit nem tudtunk megjavítani, így ki kellett szállnunk a versenyből" -mondja Turán Frici.



Nem csüggedünk, hiszen fantasztikus évünk volt, a technikai hibák végig elkerültek minket, most az egyszer belefutottunk ebbe, ennek ellenére nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy itt lehettünk és hogy ilyen emlékezetes, pozitív idényen vagyunk túl. Az autósport ilyen, bármikor megtréfálhatja a technika a versenyzőket, erre nem lehet felkészülni. Nagyon örülünk, hogy minden évben itt lehetünk ezen a népszerű zárófutamon, természetesen szurkolunk a többieknek.

"Köszönjük az egész éves kitartó munkát a csapatnak, a támogatóinknak és a szurkolóinknak a fáradhatatlan buzdítást. Boldogok vagyunk, hogy a világbajnoki futamokon is ennyi magyar zászlót láthattunk. Mindenkinek békés ünnepeket kívánunk! Jövőre találkozunk" - mosolyog Frici.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER