Címkék: Ford Fiesta | Mikulás Rallye | Turán Frigyes

2015. december 07. hétfő, 10:05

 

Turán Frigyes és Zsiros Gábor nagy küzdelemben állhatott fel a dobogó legfelső fokára az évzáró ünnepi futamon, a 19. Mikulás Rallye-n.

Friciék a Ford Fiestával végig remekül autóztak Veszprémben, amit a Télapó nem mindennapi ajándékkal jutalmazott.

tms-mikulas-2

„A Mikulás Rallye minden évben a legünnepélyesebb futam, most is nagyon jó volt a verseny. Itt a fő cél mindig a szórakoztatás, az autósport ünneplése, ahol mindenki felszabadultan vezethet és a látványos versenyzés kerül előtérbe. Ez azonban mindig csak addig tart, amíg oda nem állunk az első gyorsasági szakaszhoz. Onnantól kezdve kimondatlanul is, de mindenkiből előtör a versenyszellem és a tizedekért harcolunk, egyszerűen ilyen az autósport, az adrenalin ezt hozza ki belőlünk" – kezdi mosolyogva Frici.

tms-mikulas-4

„Nagyon boldog vagyok, mert hibamentes versenyzést mutattunk be, a negyedik és ötödik gyorsasági kivételével végig dobogós helyen mentünk, kétszer az első helyet is megszereztük, ennek köszönhetjük, hogy a végén a dobogó legfelső fokára állhattunk fel. Örülök, hogy újra együtt indulhattunk Gabival, kihoztuk egymásból és a Ford Fiestából is a maximumot. Matics Misiék és Kazár Mikiék azért alaposan megszorongattak minket, igazán kiélezett volt a küzdelem, de végül sikerült az, amiben titkon nagyon bíztunk. Most pedig jön egy közös ünneplés a szerelőkkel és az egész csapattal, ugyanis a Tagai Racing kitűnő munkája nélkül nem sikerült volna ilyen eredményeket elérnünk. Ugyan az év nem indult túl jól, sokat hibáztunk, de az autó mindig remekül teljesített, és az utolsó két versenyen megmutathattuk közösen, hogy mire vagyunk mi képesek“ – értékeli a versenyt Turán Frigyes.

tms-mikulas-9

“Egy remek hangulatú futammal zártuk az évet Veszprémben, az autó most is hibátlan teljesítményt nyújtott, akár csak Spanyolországban, így nagyon elégedettek vagyunk mindennel. A pályák minősége kiváló volt, sőt újdonságokkal is készültek a szervezők, aminek mindig nagyon örülünk. A megszokott gyorsaságik közül átalakítottak néhányat, más irányban kanyarogtak, ami feldobta, színesebbé tette a versenyt. A farkasordító hideg ellenére sok szurkoló kilátogatott Veszprémbe, ami nagyon jól esett. Nekik, a csapatunknak, támogatóinknak, és mindenkinek köszönjük az egész éves fáradhatatlan munkát“ – teszi hozzá Zsiros Gabi.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER