Címkék: Ford | Ford Fiesta | rally | Turán Frigyes

2015. július 14. kedd, 13:00

 

Turán Frigyesnek és Zsiros Gábornak ezentúl akár a kabalafutama is lehet a Veszprém Rallye, ugyanis a tavalyi sikeres verseny után most újra dobogóra állhatott a Turán Motorsport párosa. Friciék második helyen végeztek a Ford Fiesta R5-tel.

„Végig nagyon élveztük a versenyt és ami a legfontosabb kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk mindkét nap. Az eredmény is azt mutatja, hogy bevált a taktikánk, végre semmilyen technikai hiba nem nehezítette a dolgunk, így egy alapvetően nyugodt, kiegyensúlyozott futamon lettünk végül másodikak. Ez mindenképp azt mutatja, hogy megvan a tempónk, hogy fel tudjuk venni a versenyt a többiekkel, bár Norbiéktól még egyelőre kicsit távol vagyunk, de igyekszünk ezt a néhány másodperces hátrányt is ledolgozni"  – értékeli a Veszprém Rallye-t Turán Frigyes.



„Ami most történt velünk, az elmondhatatlan érzés. Nagyon rossz sorozatunk volt, a rengeteg technikai hiba miatt eddig nem tudtuk megmutatni, hogy mire is vagyunk képesek, de most Veszprémben talán megtört a jég. Sikerült végig dobogós helyen autóznunk, az utolsó gyorsasági szakaszon pedig egy második hellyel teljesen bebiztosítottuk a pozíciónkat. Nagyon boldogok vagyunk!" – teszi hozzá mosolyogva Zsiros Gabi.

Az idei Veszprém Rallye-t a Herczig Norbert-Bacigal Igor páros nyerte 1:18:45.3-as idővel.
Forrás: Just Creative



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER