Címkék: Luigi | rallycross

2015. július 06. hétfő, 13:52

 

Pályafutása legjobb eredményét érte el Európa-bajnoki szereplései során a Skodrival Luigi. A futam előtt csak remélt cél volt a döntő, de két remek futamgyőzelemmel, a negyedikben az abszolút harmadik időt autózta Luigi meg sem állt az elődöntőig, ahonnét a második időt autózta saját futamában és jutott a döntőbe.

Az elődöntőben a harmadik helyen finiselt Luigi, de egy szabálytalan manőver miatt francia ellenfelét kizárták és a második helyen jutott futamából a döntőbe. A döntőben a negyedik pozícióból startolt a rajtrácsról a Skodrival Luigi. A döntőben sokáig a harmadik helyen autózó Luigit megelőzte norvég ellenfele, így végül a negyedik pozícióban intették le a magyar pilótát.



Luigi: Nagyon boldogok vagyunk. Csak titkon reméltük, hogy a döntőbe bejuthatunk. Szerencsénkre az egész verseny hétvége alatt gyorsak tudtunk lenni, így a selejtező futamok alapján már látszódott, hogy esélyünk van az elődöntőbe, döntőbe kerülni. Az autó a verseny hétvége alatt gyors volt, a tervezett fejlesztéseknek köszönhetően. Hamarosan elkezdünk pakolni, mert továbbutazunk a soros, litvániai Rallycross Euro Challenge futamra, ahol jelenleg a tabella élén állunk az első futamot követően. A litvániai versenyt követően az autó erőforrását nagy felújításra visszük Németországba. Így az ígéret szerint a hiányzó motor teljesítményt meg fogjuk kapni, amivel csatába fogunk tudni szállni az újabb döntős eredményekért és talán az áhított pódiumért is. Köszönöm mindenki munkáját! Nagyon büszke vagyok a csapatomra!



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER