2013. április 22. hétfő, 16:59

 

Nosztalgia hétvége a 60-as, 70-es 80-as évek Magyarországára jellemző járművek márkaklubjaival április 26-28. Budapest Csepel Művek.

retropartizanok

Ki ne vágyott volna a TSZ elnökök és párttitkárok kiváltságának számító Ezerötös Zsigulira, és ki az, akit nem fakaszt könnyre egy kétütemű motor füstje?
Ha emlékszel még a 60-as, 70-es vagy éppen 80-as évek Magyarországán futott járművekre, ha beleszippantanál a nosztalgikus érzésbe, akkor 2013. április 26-28. között ott a helyed a Csepel Művekben (1221 Színesfém utca és az Alumínium-Hengermű utca sarok).

sarga-lada


A szocialista autós életérzés felidézése mellett a Rertopartyzánok eseményen bemutatkoznak a márkák és márkaklubok, lehetőség nyílik szakmai tapasztalatcserére, de a keleti veteránok mellett a nyugatiak is megtekinthetőek lesznek.

A szombati nap során mintegy 70 veterán autót lehet majd megcsodálni reggel 9 órától a helyszínen, ahová a belépés ingyenes.
Szombat este pedig igazi kuriózumban lehet része a látogatóknak, hiszen fényfestéssel világítják meg a szebbnél szebb Lada, Csajka, Barkas, Polski, Moszkvics, Skoda, Riga, MZ, Saab és Volvo sokaságot.

Programok:
Április 26. péntek

11 órától a kiállítás berendezése
11-15 óráig klubjárművek fényképezése
16-20 óráig rendezvénynyitás

Április 27. szombat
9 h Kiállítás megnyitása
bemutatók, fotózás
19 óra, ill. sötétedés után fényfestés fotózással az A csarnokban

Április 28. vasárnap
9:30-tól bemutatók
13 órakor rendezvény zárása

zsigulik


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER