2010. szeptember 24. péntek, 17:44

Tököl, 2010. október 02-03.

Mielőtt bárki is könnyeket hullajtana, hogy ismét eltelt egy szezon és hónapokon át csak a ponyva alatt lehet simogatni a versenyautókat,  egy utolsó, vérbeli csapatásra még várja fanatikusait a Magyar Drift Szövetség. Mindkét osztályban el kellene ugyanis dönteni, hogy kié lesz idén a bajnoki cím!

 

drift bajnoksag zaro futam

A tököli aszfalt idén zsongott a Drift rendezvényektől, mégsem lehet kijelenteni, hogy aki mindegyiken részt vett, annak nem fognak ismételten újat mutatni Magyarország legjobb és legelszántabb keresztben közlekedő autóversenyzői. Az utolsó versenyre talán az is összekalapálja a szigetelő szalaggal foltozott vasat, aki eddig csak ült a kupac fém mellett és sóvárogva várta a jó tündért, hátha kívánhat valamit. Mindez legyen a múlté, a 2010-es évben ez az utolsó lehetőség, hogy az állát a földről vakargató publikumnak profi keretek között mindenki megmutathassa, mekkora istencsászár a volán mögött. Tehát kedves pilóták, nyúljatok a pillanatragasztós flaska felé, Ti, kedves közönség pedig rettegve várjátok az október 3-át, mert ismételten hajmeresztő lesz a tempó, keresztben!

A kötelező gumipor és mennyei benzingőz mellett természetesen elmaradhatatlan elemei is vannak minden egyes rendezvénynek, koronázzák meg a szervezők a 2010-es szezont egy irgalmatlanul zúzós versenyhétvégével. Lesznek szexi csajok, belevaló szpíkerek, pörgős zene, drift shop, autószépségverseny, kiállítói kavalkád, mindez autóversennyel megspékelve.


Belépőjegy:


Helyszíni jegyváltás 2.000,- Ft, 10 éves korig a rendezvény ingyenesen látogatható.

Október 2-án, szombaton, a versenyt megelőző edzésre a belépő 1.000,-Ft, kapunyitás 9:00-kor.

Tervezett időrend október 03-án, vasárnap:
08.00 -            Kapunyitás
08.00 - 11.00 Edzés
11.00 - 12.30 Street kategória kvalifikáció
12.30 - 14.00 Pro kategória kvalifikáció
14.00 - 14.30 DriftTaxi
14.30 - 16.00 Street mezőny Top 16 kieséses szakasz
16.00 - 18.00 Pro mezőny Top 16 tsuiso csaták
18.00 -            Eredményhirdetés, kapuzárás

Megközelítés (Tököli reptér II. kapu):
Gyalogosan: Budapestről a Vágóhídtól fél óránként induló ráckevei HÉV-vel Tököl állomásig, majd onnan menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Vagy Csepelről (Koltoi A. u.) átszállás nélkül az óránként induló Volánbusz járattal Tököl-Bíróház megállóig.
Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelki leágazásnál kell letérni, majd onnan Szigethalmon át Tökölig.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER