Címkék: 2017 | drift | Mayday | május | Máriapócs | Rabócsiring

2017. május 09. kedd, 08:57

 

Május 13-14 Máriapócs. Már csak párat kell aludnotok ahhoz, hogy elkezdődjön a 2017-es év legkomolyabb drift versenye, ahol ismét a magyar profi drift pilóták krémjét akarják legyőzni Közép-Európa legjobb drift pilótái.

 

Béres Szabolcs és csapata – köszönhetően a több éves profi versenyszervezésnek – elsőként rendezhet Magyarországon FIA/CEZ által jóváhagyott drift versenyt, mely az újjászületendő máriapócsi RabócsiRingen kerül majd megrendezésre 2017. május 13-án és 14-én.




A profi verseny és ez a fantasztikus hangulatú, 20.000 négyzetméter aszfalttal ellátott pálya mindig is vonzotta a magyar és a külföldi pilótákat egyaránt. Köszönhetően annak, hogy a futamok a román és a lengyel drift bajnokságnak is hivatalos versenyei az idén, rengeteg versenyző áll majd rajthoz. A román, lengyel, szlovák és a cseh versenyzőkön kívül már most tucatnyi bolgár pilóta is jelezte, hogy szeretnék megmérettetni magukat a méltán ismert és elismert magyar versenyzőkkel.

Mayday, mayday, mayday… mi mondtuk, hogy komoly versenyre készülj! A két hektárnyi kemping terület, a terasz party hangulata, az esti Party Zóna és Live DJ, valamint a sok-sok gyönyörű lány csak hab a tortán, hiszen ami minket éltet az az adrenalin, a gumifüst és az, amikor a pilóták valóban kilincs-a-kilincsen autóznak…

Béres Szabolcs megígérte, hogy 2017-ben rátesznek egy lapáttal. Hát íme, megvalósul az álom és az ígéret a SMART APC támogatásával. A RabócsiRing kialakításának köszönhetően szinte testközelből, a pálya teljes hosszát belátva követheted végig, ahogy ez a rengeteg kis hazánkba érkező pilóta és a magyar drift versenyzők terelgetik a komoly büntetést adó falra, az ellenfélre és a bójákra figyelve több száz lóerős autójukat a legnagyobb szögeket autózva, óriási gumifüsttel megspékelve mindezt. Előre szólok: hozz magaddal pulóvert, mert biztos, hogy libabőrös leszel ettől a látványtól.



Belépődíjak:
2017.05.13.
Felnőtt: 2.500,- Ft
Gyerekjegy*: 1.500,- Ft
 
2017.05.14.
Felnőtt: 3.000,- Ft
Gyerekjegy*: 1.500,- Ft
Kétnapos
Felnőtt: 4.500,- Ft
Gyerekjegy*: 2.000,- Ft
*Gyerekjegy: 3-12 éves korig, 3 év alatt a belépés ingyenes


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER