Címkék: drift | Hungaroring | Kamion EB

2015. szeptember 05. szombat, 02:53

 

A Tomracing Motorsport újabb megtisztelő felkérést kapott: a csapat 2008-as magyar bajnok driftese, Radák „Radír” János, illetve három spottársa bemutatót tart a hétvégén a hungaroringi Gyorsasági Kamion Eb-futam köré szervezett fesztiválon. Radír és társai szombaton borítják majd füstfelhőbe a mogyoródi pálya célegyenesét.

Óriási megtiszteltetés érte a Tomracing Motorsport csapatát és versenyzőjét, ugyanis a 2008-as magyar bajnok Radák „Radír” János három társával együtt a drift minden szépségét és látványát felvonultató bemutatót tart szombaton, a Hungaroringen rendezendő Gyorsasági Kamion Eb-futam köré szervezett fesztivál keretein belül. A driftbemutató a célegyenesben lesz látható, míg az időtartama kétszer húsz perc lesz.



Radák „Radír” János már „rutinos bemutatózó”, hiszen tavaly és idén részt vett a Nagy Futamon, és most is abban bízik, hogy a remélt többtízezer nézőhöz ismét sikerül közel hozniuk a driftet.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a Nagy Futam után most ezen a rendezvényen is lehetőséget kapok. Annak idején egészen kisgyermekként még kint voltam a szüleimmel az utolsó hungaroringi kamionos versenyen. Szinte hihetetlen, hogy huszonöt év telt el azóta. Akkor tátott szájjal figyeltem az eseményeket, most pedig én is aktív résztvevője leszek a show-nak. Egyet ígérhetek, látványban ezúttal sem lesz hiány, és Grózinger Zsolttal, Galán Erikkel és Dely Domonkossal füstfelhőbe borítjuk a mogyoródi pálya célegyenesét a szombati bemutatókon” – jelentette ki a 2008-as magyar bajnok, aki annyit még elárult, az autójával együtt természetesen vasárnap is kint lesz a Hungaroringen.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER