2011. június 12. vasárnap, 15:04


Ismét siker koronázta a DriftGP rendezvényét, dícsérve a drift, a gyorsulás és a gymkhana irányok összefogását.
A tököli reptérre, az éjszakai rendezvényre körülbelül 4000 ember volt kíváncsi. A jó hangulatú versenyek a szokásos kifutópályán (gyorsulás) és a megszokott drift pályán zajlottak. A nézősereg át-meg-átzarándokolt egyikről a másikra, miközben útjukba esett a Carstyling autó szépségverseny és tuning kiállítása.

ejszakai-drift-tokol

17 órától vette kezdetét a Hell Országos Drift Bajnokság Pro Liga 3. futama amely bemelegítő körökkel és kvalifikációkkal kezdődött. Majd a jelentkező nézők élvezhették a drift taxiban a páros csatákat. Sajnos a rengeteg jelentkező közül így sem kerülhetett mindenki sorra, mivel már a versenyt is kezdeni kellett. A versenybe bejutott 16 autó szépen fölvonult az addigra besötétedett illetve kivilágított pályán, s bemutatkoztak versenyzőikkel a nézőknek, majd kezdetét vette a verseny, melyre Szlovákiából, sőt Izraelből is érkezett versenyző!

tokol-ejszakai-driftverseny

Eközben az ugyanígy kivilágított kifutópályán is egyre sorakoztak a gyorsulásukat megmérni kívánó tuningolt vagy utcai gépek tulajdonosai, s lelkesen mérték egymás ellenében a gyorsulási képességeiket.

Driftverseny helyezései:
1. Nagy Gergely "Indián"
2. Roman Kolesar (Szlovákia)
3. Galacs Gábor
4. Szekeres Ferenc

A rendezvény kultúrált légkörben, jó hangulatban zajlott, a kilátogatók elégedetten és a különleges autós éjszaka élményével távozhattak.

Várjuk a közelgő eseményt az éjszakába nyúló hegyidriftet;
Parádsasvár Nemzetközi Hegyi Drift verseny
2011. június 25. 9:00 - 23:30

Képgaléria


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER