2011. május 27. péntek, 12:24

 

A DriftGP Hungary kiírásában zajló Hell Országos Drift Bajnokság soron következő Street futama május 29-én kerül megrendezésre Mezőkövesden. Az Észak Magyarországi Tuning Club valamint a DriftGarage SE évek óta szervezi együtt eme rangos eseményt.

 

hell-drift-ob-2-futam

Idén sem lesz ez másképp, rengeteg program és látnivaló várja a sebesség és autók megszállottjait. Ám ami eddig csak a helyiek sodródó, látványra kihegyezett szlalomversenye volt némi profi és amatőr drift pilótával fűszerezve, az most egy feltörekvő és fejlődő sorozat részévé válik.

Mezőkövesden jellemzően rengetegen próbára teszik autójuk és önmaguk képességeit. A helyiek ilyenkor mindig felszívják magukat, feszítenek egyet a spaniferen, megkeresik a legkisebb gumikat, a legrövidebb áttételt és most az egyszer nem érdekli őket az idő... csak annyiban, hogy minél többet lehessenek a pályán. Ehhez hozzátesszük azokat a drift pilótákat, akik kitartóan edzenek és fejlődnek, hogy egyszer profik lehessenek és máris garantált az egész napos látnivaló.
A Drift mellett természetesen a tuning találkozóval egybekötött hangnyomás és szépségverseny valamint a gyorsulás kapja a főszerepet. Utóbbi ebben az évben már hivatalos OB futamként jelentkezik a mezőkövesdi repülőtér kifutóján.

Kapunyitás:
Versenyzőknek: 08:00
Nézőknek: 10:00

Belépő: 1800,- Ft
Nevezési díj / Hell Drift OB Street: 11.000,-Ft


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER