Címkék: 2014 | autókiállítás | Budapest | Mobilitás Autókiállítás | Syma csarnok

2014. október 30. csütörtök, 14:40

 

Több, a Párizsi Autószalonon bemutatott új, vagy megújított modell is látható lesz a november 21. és 23. között megrendezendő Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásáron.

 

A hazai márkakereskedők összefogásával megvalósuló háromnapos rendezvény célja, hogy megmutassa a járműipar aktuális trendjeit, innovációt, valamint hogy felhívja a figyelmet az együttműködés és a tisztességes piaci magatartás fontosságára az autókereskedelem és járműkarbantartás terén.20 márkakereskedő 26 márkája vesz részt a november 21. és 23. között megrendezett Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásáron. A háromnapos rendezvény célja, hogy megmutassa a nagyközönség számára, hol tart napjainkban a járműipar, mik a legújabb trendek, és mik a legfontosabb, Magyarországon is megjelenő újdonságok. A háromnapos rendezvényen több, a pár héttel ezelőtt a Párizsi Autószalonon bemutatott új, vagy megújított modell is megtekinthető lesz – hívta fel a figyelmet Kovács Ákos, a kiállítás főszervezője. Ilyen például a hamarosan az európai piacon megjelenő új Ford Mondeo, a formai igazításon átesett és új motorokkal felszerelt Peugeot 508-as, vagy az Infiniti sepciális kiadású SUV-ja, a QX70 S Design. A sportosabb autókat többek között a Peugeot RCZ-R képviseli.


Természetesen városi kisautókban sem lesz hiány, az új Hyundai i10-est és a farmotorossá alakított harmadik generációs Renault Twingot is ki lehet próbálni. A harmadik nagy francia gyártó is jelen lesz a rendezvényen, a Citroen standján a fő látnivaló természetesen a márka idei nagy dobása, C4 Cactus lesz. A motorozás szerelmesei sem maradnak újdonság nélkül: a Harley Davidson itt mutatja be 2015-ös kollekcióját, benne a már nálunk is megvásárolható Road Glide Speciallel és az új Street 750-tel.A rendezvényen a hagyományos autók mellett az elektromos járművek is kiemelt szerepet kapnak, amiket nem csak megtekinthetnek, hanem a fedett tesztpályán ki is próbálhatnak az érdeklődők. A már ismertebb környezetbarát meghajtású kocsik mellett olyan különlegességek is láthatók lesznek a kiállításon, mint a kifejezetten áru- vagy személyfuvarozásra kifejlesztett Nissan e-NV200 haszonjármű, vagy a Kia Soul EV, a koreai márka legújabb elektromos autója.A Mobilitás 2014 nem csak kiállítás, hanem egyben vásár is lesz, így egyhelyen lehet informálódni, kipróbálni és akár dönteni márkákról, típusokról, felszereltségről, árakról, finanszírozásról, biztosításról. „A rendezvény különlegessége, hogy nagy múltú, komoly tapasztalattal rendelkező hazai márkakereskedők összefogásával valósul meg” – mutatott rá Kovács Ákos. Elmondta: A vállalkozások ezzel a közös projekttel is szeretnék felhívni a figyelmet az együttműködés és a tisztességes piaci magatartás fontosságára a járműkereskedelemben, járműkarbantartásban.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER