Autósfórum

...because open source matters

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Címkék: Polestar | Volvo | Volvo S90 | Volvo V90

2016. június 07. kedd, 18:08

 

A vadonatúj Volvo S90 és V90 modellekhez is hamarosan megrendelhető az új generációs Polestar teljesítmény-optimalizáció, ami még élvezetesebbé, még dinamikusabbá teszi az új platform eleve kiemelkedő szintű vezethetőségét.

„Folytatjuk az új, kategóriaelső Volvo platformok teljesítményének tökéletesítését célzó munkánkat. Az S90 és V90 modellek a prémium teljesítmény új szintjét képviselik; különösen nagy örömünkre szolgál, hogy ezt még magasabb színvonalra emelhetjük a Polestar teljesítmény-optimalizáció révén.” – mondta Niels Möller, a Volvo Cars sportmárkája, a Polestar ügyvezető igazgatója.

sv90-polestar-optimisation4

Az új generációs Polestar teljesítmény-optimalizáció többet kínál, mint egyszerű motorteljesítmény-növelést: a mérnökök a teljes hajtásláncot kezelésbe veszik. Azáltal, hogy optimalizálják a gázreakciót, a sebességváltás sebességét és pontosságát, a gázelvételi reakciót, valamint természetesen a motorteljesítményt, az aktív vezethetőség vadonatúj szintjét valósítják meg. Az új optimalizációs filozófia a Polestar Cyan Racing mérnökeiben és versenyzőiben született meg.

sv90-polestar-optimisation2

„Hallatlanul izgatott vagyok, hogy ugyanazt a technológiát alkalmazhatom versenyautóinkon és a közúti modellek teljesítmény-optimalizációjánál. Egységes filozófiát követve teljesen kiegyensúlyozott csomagot hoztunk létre, amely minden körülmények között jól kihasználható teljesítményt biztosít, akár autóversenyt szeretnénk megnyerni, vagy kedvenc országutunkon autóznánk dinamikusan.” – mondta Thed Björk, aki egy Drive-E technológiával felszerelt Volvo S60 Polestar TC1 autóval versenyez az FIA WTCC túraautó világbajnokságban.

Az S90 és V90 családból elsőként a D5 modellhez lesz elérhető a Polestar optimalizáció; a T6 verzióhoz 2016 év végétől áll rendelkezésre a csomag.

A Polestar optimalizáció során elvégzett módosítások a legcsekélyebb mértékben sem érintik a hivatalos károsanyag-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási értékeket, a szervizintervallumokat, illetve a Volvo gyári garanciális konstrukcióját.

sv90-polestar-optimisation3


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu
Loading

e-mail

 

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER

Különleges kiadású Volvo V90 Cross Country
2017. november 03., péntek
  A Volvo Cars egy különleges kiadású V90 Cross Country modellel köszönti a Volvo Ocean Race rajtját, és támogatja a világtengereket... Bővebben...
A Polestar bemutatta első autóját, a Polestar 1 modellt
2017. október 27., péntek
  A Polestar, a Volvo Car Group sportmárkája betekintést nyújtott jövőjébe, mint új, önálló elektromos sportmárka, és ennek... Bővebben...