2012. május 29. kedd, 13:23

 

A Volvo Car Corporation az elektronikai felszereléseket szállító Mitsubishi Electric Corporation vállalatot választotta partnereként az új Volvo modellekbe szánt következő generációs szórakoztatóelektronikai rendszerek fejlesztéséhez.

volvo-mitsubishi

„Nagyon örülünk, hogy együttműködhetünk a Mitsubishi Electric Corporation vállalattal. Világszínvonalú szakértelmük és tapasztalatuk egészen új szintre emeli majd az autóinkban alkalmazott szórakoztatóelektronikai rendszert” – mondta Stefan Jacoby, a Volvo Car Corporation elnök-vezérigazgatója.

A Mitsubishi Electric szolgáltatja majd a központi modult, valamint a teljes szórakoztatóelektronikai rendszer fő beszállítója lesz. Ezzel a Volvo egy lépéssel közelebb kerül

azon célkitűzéséhez, hogy élen járjon az autókba épített világszínvonalú kapcsolódási szolgáltatások fejlesztésében.

A Volvo által nemrégiben megalkotott Sensus rendszer már teljesen intuitív, egyszerűen kezelhető technológiát kínál. A Sensus felülete ösztönös kommunikációt biztosít az autóval, mivel azt a sofőr digitális világához kapcsolja. Ennek az interaktív rendszernek a szórakoztatóelektronikai rendszer kulcsfontosságú részét képezi.

Hardverek megtöltése intelligens tartalmakkal
A Volvo számára a következő kihívás az, hogy további intelligens tartalmakkal töltse meg a szórakoztatóelektronikai rendszert, amelyek az autó tulajdonosa számára könnyed, intuitív hozzáférést biztosítanak a támogatási, az információs és a szórakoztató rendszerekhez.

„Mi az emberek igényeihez és életmódjához igazodunk autóink tervezésekor. A vállalatunkkal évek óta beszállítói kapcsolatban álló Mitsubishi Electric Corporation vállalatra kiterjesztett együttműködés biztosítja, hogy autóinkba új, felhasználóbarát szórakoztatóelektronikai és kapcsolódási szolgáltatások kerüljenek” – mondta Stefan Jacoby, majd hozzátette: „A Mitsubishi Electric Corporation-nel kötött stratégiai partnerkapcsolatunk révén pedig vezető pozíciónkat is megerősítjük az autóiparban.”


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER